Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Efehan ne ettin aga Şakamıydı dediklerin yaw bende seni okadar korudum :D:D Ama anlamiştım bu işin içinde bişey olduğunu çunku Tefvik ve Şahın dedin adamların ismi bile geçmedi bide senin duyumlarına eski uyeler hiç yorum yapmadı çakalsın oğlum beni kandırdı valla :D

Bu zevk meselesi... Ben mesela küfürlü fikralari espirileri daha cok severim... Küfürsüz olanlari kötü demiyorum ama benim icin Küfür espirinin tadi tuzudur... (bildigimiz küfürlerden kast ediyorum... Anana baci gibi degil yani ;) )

Reis ben Avrupa Şampiyonasında çok beğeniyordum adamı İngiltere'de barda falan izlerken herkes çok övüyordu Hakan'ı özellikle Almanlar falan hayrandı adama.

Yani sorun bizde değil zamanında çok iyiydi şimdi bir o kadar kötü.

Bence sorun H.Balta'ya alternatif çıkaramamaktaydı.İnsua ve Çağlar 2008 A.Şampiyonası sonrasındaki sezonda kadroda olsaydı;H:Balta'da bu kadar gerilemezdi diye düşünüyorum.

cem yilmaz boyle resim koysa komik diye gulunur bu cocuk masumca bir espri yapmis

ne olay cikartiyirsunuz diyorum

adam kalkip cem yilmaz totosh diyor yahu

nasil boyle bir mentalite olabilir arkadasim

test me ediyorsunuz sabrimizi?

ne alakasi var dedigimle cildiracam yaaaaaaaa

yemin ediyorum ykrgani falan attim firladim yataktan

komik degilse gulme yeter yarabbim yaaaaaa

İlk geldiği sezon için öyleydi benim için de. Ataklara daha çok katılırdı. Golleri, asistleri vardı. Milli takıma seçildi. Avrupa Şampiyonası'na katıldı. Sonra adam düşüşe geçti, tutabilene helal olsun. Hala da düşüşte.
Barış,ı hakan,ı m. topal,ı çok övüyordum bende o 2008,de:sad007:

Efehan ne ettin aga Şakamıydı dediklerin yaw bende seni okadar korudum :D:D Ama anlamiştım bu işin içinde bişey olduğunu çunku Tefvik ve Şahın dedin adamların ismi bile geçmedi bide senin duyumlarına eski uyeler hiç yorum yapmadı çakalsın oğlum beni kandırdı valla :D

Böyle bir olaya tepki bu şekilde olur.

Aferin Nuray :005:

Reis ben Avrupa Şampiyonasında çok beğeniyordum adamı İngiltere'de barda falan izlerken herkes çok övüyordu Hakan'ı özellikle Almanlar falan hayrandı adama.

Yani sorun bizde değil zamanında çok iyiydi şimdi bir o kadar kötü.

Adam çok umursamaz bi tip.Git Flyinn'e İstinye Park'a mutlaka bulursun adamı

Volkan gelsin yeter tam ihtiyacımız olan futbolcu hırslı başarıya aç

cem yilmaz boyle resim koysa komik diye gulunur bu cocuk masumca bir espri yapmis

ne olay cikartiyirsunuz diyorum

adam kalkip cem yilmaz totosh diyor yahu

nasil boyle bir mentalite olabilir arkadasim

test me ediyorsunuz sabrimizi?

ne alakasi var dedigimle cildiracam yaaaaaaaa

yemin ediyorum ykrgani falan attim firladim yataktan

komik degilse gulme yeter yarabbim yaaaaaa

totosh mu dedim ben adama, bu kadar cabuk sinirleniyorsan sucu bende arama

Harbi yeter da iki taraf da sussun artık.

Burada Efehan'ı asılsızca asıp kesenler ,sizleri transfer dönemi haricindede buralarda görmek isteriz.

Şaka olduğu 5 yaşındaki çocuk tarafından bile anlaşılabilecek yorumlar yüzünden Efehan'ı eleştirenlere kızıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt