Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bradley Aston Villa'ya gitmiş diyorlar. Geçmiş olsun.

Beyler A.Villa'da Pires gol atmış. :asd:

"TT ARENA'DA OYNAMAK İSTERİZ"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada '' Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirmesinin ardından görüşlerine başvurduğumuz Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, HABER1903'e konuştu.

Keçeli yaptığı açıklamada;

" Murat Yalçındağ'ın yapmış olduğu açıklamalar, kendi bireysel görüşüdür. Bizim oynamak istediğimiz 3 staddan bir tanesi TT Arena'dır. Diğer iki seçeneğimiz Olimpiyat ve Kasımpaşa stadı'dır. Stadın kararı tam anlamı ile çıktıktan sonra Teknik adamlar, Devlet ve Galatasaray kulübü uygun görürse TT Arena'da oynarız. Fakat bunları konuşmak için önümüzde çok zaman var. " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

SON DAKİKA: Michael Bradley kiralık olarak Aston Villa'ya transfer oldu.Tribündergi

ben foruma üye olalı 2 ay oldu...geçmişte böyle bir forumdan haberdar değildim bu 1.

2. si benimle böyle konuşmaya hakkın yok sana hesap verme derdim hiç yok...

üslubunu bozma.

Kaynak belirtmeden duyum vermek yok bu da 3. Amcaoğulları yada komşular kaynaktan sayılmıyor.

Aga sen Formica diye diye getireceksin bu adamı sonra elimizde patlayacak :D

ben demiyorum bradley konusu yattı ve bunu kasten yazdımmmm.... tel alternatif formica ve romen muresan transfer edelebilcek ismi geçen sadece şu anda bu futbolcular kaldı... ben ön libero aradıklarını düşünmüyorummm....... gelirse iyi 2 sene içinde avrupada rıbery gibi ses getirecek bu adam. hadi hayırlısı.. :)

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada '' Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirmesinin ardından görüşlerine başvurduğumuz Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, HABER1903'e konuştu.

" Murat Yalçındağ'ın yapmış olduğu açıklamalar, kendi bireysel görüşüdür. Bizim oynamak istediğimiz 3 staddan bir tanesi TT Arena'dır. Diğer iki seçeneğimiz Olimpiyat ve Kasımpaşa stadı'dır. Stadın kararı tam anlamı ile çıktıktan sonra Teknik adamlar, Devlet ve Galatasaray kulübü uygun görürse TT Arena'da oynarız. Fakat bunları konuşmak için önümüzde çok zaman var. " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Ne kadar sülük oldu çıktı bu Beşiktaş. Avuçlarını yalasınlar tatlı gelmiş heralde.

Öyle bi kufur edesim geldi ama ceza almamak için etmiyorum :hang::31:

Cümleten geçmiş olsun diyecem ama Bradley'i beğenmeyenler de baya vardı..

- HABER1903 -

ya beşiktaş taraftarının içine siner mi acaba o stadta oynamak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt