- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Transfer Nöbeti
Bradley Aston Villa'ya gitmiş diyorlar. Geçmiş olsun.
Bradley Aston Villa'ya gitmiş diyorlar. Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mauro formicadan 8 saattir haber alınamıyor (günlerdir takip ettiğim adam internetten haber yok )
adnan sezgin gibi buda sırra kıdem bastıııı![]()
SON DAKİKA: Michael Bradley kiralık olarak Aston Villa'ya transfer oldu.

Kuzuya girlir mi, koça girek.![]()

ben foruma üye olalı 2 ay oldu...geçmişte böyle bir forumdan haberdar değildim bu 1.
2. si benimle böyle konuşmaya hakkın yok sana hesap verme derdim hiç yok...
üslubunu bozma.
Aga sen Formica diye diye getireceksin bu adamı sonra elimizde patlayacak![]()
Beyler A.Villa'da Pires gol atmış.![]()
"TT ARENA'DA OYNAMAK İSTERİZ"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada '' Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirmesinin ardından görüşlerine başvurduğumuz Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, HABER1903'e konuştu.
Keçeli yaptığı açıklamada;
" Murat Yalçındağ'ın yapmış olduğu açıklamalar, kendi bireysel görüşüdür. Bizim oynamak istediğimiz 3 staddan bir tanesi TT Arena'dır. Diğer iki seçeneğimiz Olimpiyat ve Kasımpaşa stadı'dır. Stadın kararı tam anlamı ile çıktıktan sonra Teknik adamlar, Devlet ve Galatasaray kulübü uygun görürse TT Arena'da oynarız. Fakat bunları konuşmak için önümüzde çok zaman var. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Biglia'dan sonra Bradley... Oda gelmeyecek...
"TT ARENA'DA OYNAMAK İSTERİZ"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada '' Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirmesinin ardından görüşlerine başvurduğumuz Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, HABER1903'e konuştu.
Keçeli yaptığı açıklamada;
" Murat Yalçındağ'ın yapmış olduğu açıklamalar, kendi bireysel görüşüdür. Bizim oynamak istediğimiz 3 staddan bir tanesi TT Arena'dır. Diğer iki seçeneğimiz Olimpiyat ve Kasımpaşa stadı'dır. Stadın kararı tam anlamı ile çıktıktan sonra Teknik adamlar, Devlet ve Galatasaray kulübü uygun görürse TT Arena'da oynarız. Fakat bunları konuşmak için önümüzde çok zaman var. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.