Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

srfydn Şeref Aydın

cana'ya talip olan PSG, pr. league'den ilgilendigimiz oyuncu ise kranjcar'di. transfer gorusmeleri devam ediyor. bence ikisi de ayrilmaz.

Galatasaray SK | Resmi İnternet Sitesi - Galatasaray SK | Resmi İnternet Sitesi - www.galatasaray.org

Volkan şen - Hakan balta ? soru işareti ? :D

Oha harbiden Volkan Şen göndermesimi maç bittikten sonra açıklanmasın :D

7047__Bursaspor-galatasaray.jpg

Biz kellerden alsak alsak, ya Kasımpaşa'daki Keller'i ya da Mureşan'ı alırız.

şeref aydın tatilde arkıdeşler farkındaysnınz 2 gündür hiç birşey yazmıyor???? bugun bursayı yenelim şampiyonlar ligi için heveslenelim...

takım kurmaya devamm

-----------------ufuk/zapata--------------------

----sabri/serkan-------neilll/?------servet/g.zan------çağlarrrrr/hakan b.---

-----------yekta/emre------cana/ayhan-------culio/ ?---------

-----pino/kewell--------------------xxxx/arda--------

-------------stancu /baros--------------

seneye iyi bir ön libero ve libero---- 2 tanede yerli tamamdır. (şampiyonlar ligi ve türkiye kupası için sonuna kadar mücadele hadi çocuklar)

avrupada ve şampiyonlukta yoksun... ön libero şimdilik idare eder. ofansif misinin yerime alın alacaksınız..

srfydn: cana'ya talip olan PSG, pr. league'den ilgilendigimiz oyuncu ise kranjcar'di. transfer gorusmeleri devam ediyor. bence ikisi de ayrilmaz.

srfydn: normalde transfer sezonu bitmeden aciklamicaktim ama metiondan cok israr ettiniz. volkan sen'i de cok istediler ama olmadi.

pires ne zaman aston villa ya gitti ne zaman gol atti :D neler kacirmisim

Bradley gereksiz abartıldı zaten Volkan gelsin daha ne isteriz

Volkan şen ipucu olmasın.. Sonuçta oraya Hakan Baltayı koymak anlamsız.. ? :D

srfydn Şeref Aydın

normalde transfer sezonu bitmeden aciklamicaktim ama metiondan cok israr ettiniz. volkan sen'i de cok istediler ama olmadi.

Seref Aydın hem duyumcu değilim diyor hemde duyum veriyor :).. İnş Kranjcar olur..Cana olmaz..Volkan Şende olur :)

orta sahaya adam almadan kapatirsak transfer dönemi, Polatin "topu iyi kullanan bir ön libero alicagiz" sözünü, neyse ya.

Arkadaş Polata ne dediğini bilmiyor va kim ne derse desin taraftarı çok kandırıyor hep yalan arkadaş ben hatırlıyorum Geçen sene 3 bitirdiğimizde Çığık İkitane İyi Defansiv ön libero 3 tanede genç oyuncu alıcaz dedi gelenlere bakın...Misimovic,Insua,Cana,Pino...Nerde diğger ön libero nerde diğer genç oyuncu off fena oluyorum yaa..

Twitter

:lol::lol::lol:

Bence hesabı olan arkadaşlar birşeyler yazsın çocuğa. Neler yazmış neler, görende transferle kendisi ilgileniyor zannedecek. Bakalım hangi yalanla transfer olmadı diyecek. :sopa::asd::asd:

Srfydn: normalde transfer sezonu bitmeden aciklamicaktim ama metiondan cok israr ettiniz. volkan sen'i de cok istediler ama olmadi.

Bradley'i beğenmiyorlar şaka gibi. Pes doğrusu. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt