Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda gidince, şu an var da ne oluyor gerçi, sol veya sağ açıkta kim oynayacak ? Aydın diye birşey var, topçu değil o, ne o ?

Volkan'ı al solda da sağda da her türlü oynar, açık pozisyonundaki en kaliteli genç Türk oyuncu.

İhtiyacımız var, Kazım'a güvenemeyiz.

o çocuğu hiç sevemedim ben.. tipinide futbolunuda.. kız gibi oynuyor arkadaş..

Arda gidince, şu an var da ne oluyor gerçi, sol veya sağ açıkta kim oynayacak ? Aydın diye birşey var, topçu değil o, ne o ?

Volkan'ı al solda da sağda da her türlü oynar, açık pozisyonundaki en kaliteli genç Türk oyuncu.

İhtiyacımız var, Kazım'a güvenemeyiz.

Kazım'dan çok mu yetenekli Volkan Şen, hiçte değil. :)

Bu Aston Villa'nın da ne yaptığını çözemedim, yıllarca Pires geliyor dediler, uçakta dediler, adamlar bu sezon Pires'i aldı :)

Sezon başında 349843438943 milyon üstüne oyuncu verip Ireland'ı aldılar, aldıkları kelden faydalanamadılar, yollamayı düşündüler, üstüne bir kel daha alıyorlar.

Cidden garip.

Bizimkilerden farkı kalmamış bunların da :(

Katılıyorum. Topa basan ve ofansif yönü yüksek bir oyuncu.

Topa basan, yorulmak bilmeyen, çok koşan, çok mücadele eden, asla pes etmeyen bir oyuncu. Bunların yanında tekniğide iyi sayılır. Türkiye ligine cuk diye oturacak bir oyuncuydu. Hele bizim takıma ilaç olurdu. Cana bu kadar sevilmişken Bredley'de yeni reislerimizden biri olur diyordum ben. Orta sahanın çeşitli bölgelerinde kullanabilirdik kendisini. Çok güzel verim alırdık diye düşünüyordum. Kursağımızda kaldı :)

1 saat önceki haberdi paylaşılmışsa affola

Kicker: Bradley icin Türkiye'den teklif yapan Fenerbahce, Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.

Bu alman medyasıda Fotomaçtan beter çıktı anasını satayım..

GrantWahl Grant Wahl

Transfer speculation is fun, but Bradley story is 1 more example: Agents/clubs/players often use the media as a tool in negotiations.

1 minute ago Favorite Retweet Reply

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt