Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bradley gelmezse Büyük hayal kırıklığı,fakat misi affedilirse hoş bir gelişme :)

Bencede öyle, bu arkadaşta transferleri yarım saat önceden biliyor, bence söylediği şeyler mantıksız.Zaten duyumcu diye birşey yok yabancı siteleri takip edip tweetlere duyum diye sunuyorlar.Bence Bradley ile ilgilenmedik, ilgilensek alırdık.

Bence Bradley ile ilgilenmedik, ilgilensek alırdık. Çok iddalı bir söz olmuş. Adnan Sezgin transferde kimi ekarte etmişte oyuncu almış . Allah Aşkına .

Bunca olaydan sonra ha Misi'yi affetmişsin, ha takım otobüsünün altında C4 yerleştirmişsin; bir farkı yok..

Misimovic affedilmesini hepimiz istiyoruz.Bende isterim, Ama bu saatten sonra affedilmesi pek fayda sağlamaz. Sen adamı tüm transfer dönemi boyunca başka takımlara tabiri caizse itelemeye çalış sonra satama. Ondan sonrada al ben seni affettim hadi gel oyna. Yok böyle bir mantıksızlık.

Elano meselesine döndü. Adamı tüm yaz satmaya çalıştık. Sonra elde kalınca canım Elano gel kurtar bizi oldu. Adam o piskoloji ile nasıl oynayacaktı ki. Oynayamadıda sonu malum...

Takımı böyle adamlarla doldurursan kurtulana kadar çok uğraşırsın.Biz Sarp gitsin isterken sen Hürriyet daha iyi olur diyosun

Yalnız ben alalım demedim mesajımda, sadece alay edilen bu adam bile daha yararlı olur manasında....

Artık hayır gelir mi Misi'den sanıyorlar bunlar? Ya da Hagi tepkisiz kalır mı bu duruma? Hagi'nin geri dönüş yapacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

Misimovic affedilmesini hepimiz istiyoruz.Bende isterim, Ama bu saatten sonra affedilmesi pek fayda sağlamaz. Sen adamı tüm transfer dönemi boyunca başka takımlara tabiri caizse itelemeye çalış sonra satama. Ondan sonrada al ben seni affettim hadi gel oyna. Yok böyle bir mantıksızlık.

Elano meselesine döndü. Adamı tüm yaz satmaya çalıştık. Sonra elde kalınca canım Elano gel kurtar bizi oldu. Adam o piskoloji ile nasıl oynayacaktı ki. Oynayamadıda sonu malum...

doğru. ama insanın içinde bir merak da kalmıyor değil, adam gaza gelirse diye.

gerçi o riski almaz teknik ekip, adam çok iyi oynarsa, herkes ilk yarıda neden oynamadı diye sorar, yönetim ve teknik ekip kendini zora sokar.

Misimovic efendi adam, Elano gibi karaktersiz değil. Affedilirse eğer, sahada elinden gelenin en iyisini yapar.

Misimovicin sucu ne?

Saka bir yana ..

Afedilmez bence.

"hagi hocaliktan anlamiyor, o birsey anlatmayi calisiyordu, biz gülüyorduk" dememis mi bu adam simdi

Affedisede Hagi adeta yüzeme bakmıyor diyodu Misi neden bir anda Hagi kararından dönup onu ilk 11 oyuncusu yapsınkı??Bence Saçma Affedilmez Misi bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt