Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiyede son 2-3 sene icinde en cok is yapmis oyuncular.

Simao-Misimovic-Alex (istatistik acidan)

Türkiyenin en iyi golcüsü : Baros

Türkiyenin en iyi yerli oyuncusu : Arda

Türkiyenin en iyi kanat adamlari : Kewell ve Quaresma (q7 hernekadar final paslarinda berbat olsada türkiyede kewelldan sonra en iyi kanat adamidir)

Türkiyenin en iyi ve en teknik stoperi : Neill

Malesef hicbir maca ideal kadro ile cikamadigimiz icin bu durumdayiz :( yoksa kadromuz süper aslinda (yekta ve Culioyuda icine koyarsaniz)

bu yazdığın oyuncular son 2-3 yıl içinde çok iyi işler mi yapmış ligimizde ? :o

Takimda en cok kosanlarin basindadi oynadiginda.

Misi mi koşuyordu ? Yapma Allah aşkına. Adam boş boş ortlaıkta dolaşıyordu ama hakkını yememek gerke top ayağına geldi mi de güzel kullanıyordu ona diyecek bir şey yok ama ne yazık ki koşmuyor adam ...

Misimovic sadece ana avrat küfür etmedi Hagi´ye. Onun disinda herseyi söyledi. Nereye affediyor Hagi? Affetse ne performans sergileyecek? Hagi ve Misimovic kombinasyonu imkansiz artik beyler. Hic dogru bulmuyorum. Ikisinden biri gitmesi lazim. Olay bu

ben biraz yabancı kaldım, neler demişti bir hatırlatır mısınız? ben bir tek, hagi yüzüme bakmıyor lafını hatırlıyorum. sanırım benim kaçırdığım yerler olmuş herkes böyle diyor çünkü :)

Üçgenden Villa çıktı!

29 Ocak 2011 16:02 | NTVSpor.net

Adı Galatasaray ile geçen ardından da Fenerbahçe'nin devreye girdiği Michael Bradley transferinde son noktayı Aston Villa koydu. Amerikan medyasının Galatasaray'a, Alman medyasının da Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini yazdığı Bradley, Premier Lig'i tercih etti.

Misimovic'e hangi imkanlar sunuldu ?

1. Adam kendi mevkiisinde 1 maca bile cikmadi, 10 numara pozisyonu yerine adami kanatta bitirdik

2. Önünde Santrafor yoktu

3. Solunda arda yoktu

4. Saginda pino yoktu (pino baros olmadigindan santrafor oynamisti)

5. Arkasinda BAM cetesi vardi

6. sadece Misi degil tüm takim kötüydü

Misimoviç affedilmez bu saatten sonra. Lütfen Bradley transferi gibi inanmayın her söylenilene. Ben de inandım, üzüldüm. :mad:

Misimoviç Hagi'ye ağzına geleni söyledi her ropörtajında, sizce Hagi affeder mi? Lütfen biraz mantıklı olalım. Hem affedilse bile onun yerine koyun kendinizi, Galatasaraylı değilsiniz, yabancı bir ülkede takımdasınız, sizi kadro dışı bırakmışlar, şimdi oynamanızı istiyorlar.

Türkiyede son 2-3 sene icinde en cok is yapmis oyuncular.

Simao-Misimovic-Alex (istatistik acidan)

Türkiyenin en iyi golcüsü : Baros

Türkiyenin en iyi yerli oyuncusu : Arda

Türkiyenin en iyi kanat adamlari : Kewell ve Quaresma (q7 hernekadar final paslarinda berbat olsada türkiyede kewelldan sonra en iyi kanat adamidir)

Türkiyenin en iyi ve en teknik stoperi : Neill

Malesef hicbir maca ideal kadro ile cikamadigimiz icin bu durumdayiz :( yoksa kadromuz süper aslinda (yekta ve Culioyuda icine koyarsaniz)

Misimovic ne yapmis da sen onu 2-3 senenin en yararli futbolculari arasina koymussun cok merak ediyorum. Yavas yavas alisiyordu Misimovic, o anda da kadro disi kaldi. Iyi futbolcu ama bizde ahim sahim bir performans da sergilemedi. Dedigine hic katilmiyorum.

ne transferi yaaaaaaaaaaaa

mustafa-sarp.jpg

Misi bu kadar laf söyledikten sonra Hagi onu affetmez..

Misimovic'e hangi imkanlar sunuldu ?

1. Adam kendi mevkiisinde 1 maca bile cikmadi, 10 numara pozisyonu yerine adami kanatta bitirdik

2. Önünde Santrafor yoktu

3. Solunda arda yoktu

4. Saginda pino yoktu (pino baros olmadigindan santrafor oynamisti)

5. Arkasinda BAM cetesi vardi

6. sadece Misi degil tüm takim kötüydü

Oynadigi futbolla alakasi yok kadro disi kalmasi. Demekki artistlik yapmis Hagi'ye. :D

Misimovic ne yapmis da sen onu 2-3 senenin en yararli futbolculari arasina koymussun cok merak ediyorum. Yavas yavas alisiyordu Misimovic, o anda da kadro disi kaldi. Iyi futbolcu ama bizde ahim sahim bir performans da sergilemedi. Dedigine hic katilmiyorum.

#4915 mesajimi oku yanlis anlama türkiye icin demiyorum kariyerleri acisindan

bradley demekki ingiltere'yi seçti kiralık olsada yapacak bişey yok...

demek transfer noktalandı artık... bu saatten sonra kimse gelmez yada gelen de adam gibi olmaz...

ben biraz yabancı kaldım, neler demişti bir hatırlatır mısınız? ben bir tek, hagi yüzüme bakmıyor lafını hatırlıyorum. sanırım benim kaçırdığım yerler olmuş herkes böyle diyor çünkü :)

- Hagi cok kötü bir Teknik Direktör

- Hagi´nin kararlarina gülüp egleniyorduk

- Hagi kompleksli bir insan

- Hagi iyi bir insan degil

- Hagi benim icin yilin fikrasi

Demedigini birakmadi yani. Nereye affediliyor?

Wolfsburg'ta değil miydi? Onu kastetmiş arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt