Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yıllardır kurtulamadık şu BAM'dan da yaptığı tek olumlu iş koşmak olan adamlardan da.Şimdi isim verip antipatik olmak istemiyorum ama şu forumda aldığım tek cezanın nedeni olan Sabri'nin de yakışmadığını düşünüyorum bir türlü bulamadık.

Kaleci

Sağ bek

Stoper

Sol Bek

Orta Saha

Kanat

Forvet

kısaca biz galiba bir takım ıskalamışız Polat kaptan,yapamıyorusn işte olmuyor beceremiyorsun bu işi git onurluca bu kulupte artık.

ayhana da iyi bir ceza kesmeli,nediye ilk yari bitdikten sonra hakeme kem küm ediyor ve sari yiyorsun ,bukadar ucuz mu ya?

gervinho,kranjcar gibi hem genc hemde üst düzey oyuncular alin.kimse gervinho gelmez vermezler demesin.misimovic,elano,keita gibilerde geldi.pas parayi bak nasil geliyor

birde ben kosan savasan oyuncu lafina uyuz oluyorum.futbolcu tabiiki kosacak ama bos bos degil

arkadas suc yönetimde.bu antrenörleri ve oyunculari alan onlar.barosun sakat oldugu zaten belliydi,neden iyi bir golcü alinmadi.avrupada devam ederken meirayi sattilar sonra kar ettik oldu.elanoyu 7 milyona alip 2.8 milyona sattilar kar ettik oldu.nasil kar oluyor anlamadim.

Yıllardır kurtulamadık şu BAM'dan da yaptığı tek olumlu iş koşmak olan adamlardan da.Şimdi isim verip antipatik olmak istemiyorum ama şu forumda aldığım tek cezanın nedeni olan Sabri'nin de yakışmadığını düşünüyorum bir türlü bulamadık.

Kaleci

Sağ bek

Stoper

Sol Bek

Orta Saha

Kanat

Forvet

kısaca biz galiba bir takım ıskalamışız Polat kaptan,yapamıyorusn işte olmuyor beceremiyorsun bu işi git onurluca bu kulupte artık.

ayynen bende katılıyorum sabri yüzünden çok laf söylediler bana sabriinin BAM dan tek farkı galatasaralı olması adam ne orta açıyor şutlar dağlara taşlara çalım kabiliyeti 0 anca koşuyor bu takım bitik abi messi gelse hikaye

Sezon sonu net en az 50 milyon euroluk transfer yapılması gerekiyor.(oyuncu yıllıkları da içinde)

Ben bugün hiç takip edemedim, Bradley işi yattı mı?

savasan, yenilgiyi hazmedemeyen oyuncu alacagiz diye yeteneksizler ile

doldurdular takimi sonucu da bu iste. futbolcuda yetenek

ve zeka cok önemli ama ne yazikki bizim yöneticiler

birseye odaklanabiliyorlar ortasini bulamiyorlar.

stoperde servet ve neill bence iyi.bizim orta saha olmadigi icin rakip stoperlerle karsi karsiya kaliyor.

bradley gelse nolacak renkdas.sezon sonuna kadar böyle gider.

Adnan polat ne demisti,eger basari gelmese ne hagi ne adnan sezgin kalir.Bari bir kere sözünde dur baskan .

transferde 100 bin 200 bin euronun hesabini yaparlarsa böyle olur.

Messi gelse ne yazar bu saatten sonra takımda ruh yok hırs yok bısey yok adamşar gazozuna oynuyo umrunda deyıl..

Kanaltürk'ü izlemenizi tavsiye ediyorum.

sadece ilk 11e en az 5 adam lazım gerisini siz düşünün beni ağlatanlar utansın bu futbolcular için ağlamaya değmez ama.

okadar isim konusuldu avrupada oyniyan yerli futbolculardan, bir tanesi dahi gelmedi ya, nekadar capsiz oldu ordan belli oluyor adnan sezginin.

Her isde bir hayir vardir belki kesenin agzini acarlar simdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt