Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kelleleri tek tek saymaya gerek, bunları sabun yapsak satamayız genede

Misimovic: Herşeye rağmen kendimi mental ve fizik olarak hazır tutuyorum.

Misimovic: Tabiki görev verilirse oynarım ama haginin bana bir özür borcu var.

Misimovic: Kendimi çok yalnız hissediyorum tek başıma idman yapıyorum..

Misimovic: Arda ile oynamayı çok isterdim yeni stada geçtik ama ben oynayamıyorum..

Misimovic: Disiplinsiz davrandığımı düşünmüyorum eğer öyle olsa bile T.Direktörün bunu söylemesi lazım söyleseydi ben kendimi düzeltebilirdim.

Röportajdan satır başları.. Ne derseniz diyin bu adam çok büyük bi yetenektir,bizim oyuncumuzdur.. Ama Haginin saçma sapan kadro dışı bırakmasından dolayı kullanamıyoruz. Acilen bi tepki gerekiyo, ne bi açıklama yaptı hagi efendi nede başka bişey adamı kadro dışı bıraktı takım düzeldimi yani ? Demekki sorun misimovic değilmiş, takım zaten kötü misimovic'ten ne bekliyoruzki biz bu haldeyken ?

1. gol 100% ofsyat

2. gol beyinsiz bir kaleci yüzünden gelen gol

3. ayhanin cirkefligi

daha ne olsun ??

Misimovic: Arda ile oynamayı çok isterdim yeni stada geçtik ama ben oynayamıyorum..

Misimovic: Disiplinsiz davrandığımı düşünmüyorum eğer öyle olsa bile T.Direktörün bunu söylemesi lazım söyleseydi ben kendimi düzeltebilirdim.

Röportajdan satır başları.. Ne derseniz diyin bu adam çok büyük bi yetenektir,bizim oyuncumuzdur.. Ama Haginin saçma sapan kadro dışı bırakmasından dolayı kullanamıyoruz. Acilen bi tepki gerekiyo, ne bi açıklama yaptı hagi efendi nede başka bişey adamı kadro dışı bıraktı takım düzeldimi yani ? Demekki sorun misimovic değilmiş, takım zaten kötü misimovic'ten ne bekliyoruzki biz bu haldeyken ?

taraftar tepkisini koymasi lazim. haftaya tezahürat yada pankart seklinde !

Hagininde Stancuyu ilk 11'e koymamasi yüzünden kiniyorum

Sakin yabanci transferi filan yapmasinlar. Ne kadar iyi Türk futbolcu varsa 5-10 Milyon basip alsin bu beceriksizler. Bittik ya. Resmen cöktük. Yaziklar olsun

Valla Ayhan bugün kadro dışı bırakılmazsa o hareket yüzünden bu klubün etik değerlerinin bittiğine bir örnek daha olacaktır.

Yemin ediyorum o kutsal forma üstünde olmasa bizim sözde futbolcularin, bu takim su an ligden düsmemek icin oynardi.

gelecek gelecek transfer olmazsa affetmek zorunda kalcak yönetim:)

Bu beşiktaşlı g.tün içine bişey oturmuş ki böyle geniş geniş konuşuyor. TT Arena olayı falan mı acıttı bu dombiliyi?!

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY[/video]

arkadaslar adam gittiginden beri en az haftada 1-2 kez izliyorum, her seferinde gözlerim doluyor :(

Arda'yı Baros'u beklemekten bıktım artık ya 1 mac varlar 10 mac yoklar kewell desen yıne aynı bu adamlarla basarı gelmez, bunlar olmayınca BAM da rezillik katsayısı olarak göğe çıkıyo ayrıca Hakan Baltada nedır ya her mucadelede ya top kaptırıyo yada yerlerde surunuyo Emre çolak daha cocuk onu elestırmek ıcın daha erken Aydın desen adam bi konyaya gol attı 4 senedır onun ekmegını yiyo boyle sey dunyada yok ya yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt