Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha ne kadar cökebiliriz ki? Artik kaybedecegimiz ne var? Bu capsizlari izleyecegimize neden Cumhur, Ahmet Kesim gibi futbolculari gelecek sezon icin kazanmaya ugrasmiyoruz? Musa Cagiran´i neden oynatmak yerine kiralik yolluyoruz?

Ofsayt verseydi hakem ufukta o golü yemeseydi gene yenilirdik, zaten bursa bizden iyi takim , sorunda burada bursa bizden iyi takim olamaz olmamali, hedef küçülttükte taraftarinmi haberi yok, lale bir sporti direktörün cebini dolduruyoruz olay bu, adam yedi paralari 7 sülalesi rHat eder artik, sülalesine .......

ya aci veriyor bu takimi izlemek, ben bir fanatik olarak bu üzüntüyü bütün yasamimda hissediyorum, istanbulda yasayan arkadaslar tepki göstersin bu takima yetti artik ya :(

Ofsayt verseydi hakem ufukta o golü yemeseydi gene yenilirdik, zaten bursa bizden iyi takim , sorunda burada bursa bizden iyi takim olamaz olmamali, hedef küçülttükte taraftarinmi haberi yok, lale bir sporti direktörün cebini dolduruyoruz olay bu, adam yedi paralari 7 sülalesi rHat eder artik, sülalesine .......

Olay sportif direktörde mi bitiyor sanıyorsun?

Bu çapsız yönetim gitmedikçe hiçbirşey düzelmez bu takımda!

Sonucta bu kadronun 3/2´sini Adnan Sezgin getirdi. Hani basarisiz olursa yollayacaktin? Daha ne kadar basarisiz olabilir ki bu adam? Hepiniz defolun gidin lan

ya aci veriyor bu takimi izlemek, ben bir fanatik olarak bu üzüntüyü bütün yasamimda hissediyorum, istanbulda yasayan arkadaslar tepki göstersin bu takima yetti artik ya :(

eskısehır macında buyuk ıhtımal protesto olacaktır bizde orda olursak destek verırız herhalde

Bursaspor'un bizden iyi bir takım olduğuna inanmıyorum. Sadece iyi bir sistemleri var. Takır takır oynuyorlar. Bizde kimin ne oynadığı belli değil. Kapanmış kendi sahamızda iki ileri bir geri pas yaparak sözde top çeviriyoruz. Kötü futbol oynanabilir, ama bu kadar rezalet olamaz.

bence bu kadar eksikle bu kadro ile bu hakemler ile bursaya yenilmemiz gayet normal.ama sorun büyük takım kimliğimizi kaybetmeye başlamak bu kimliği tekrar kazanmak zaman alacak.

Sonucta bu kadronun 3/2´sini Adnan Sezgin getirdi. Hani basarisiz olursa yollayacaktin? Daha ne kadar basarisiz olabilir ki bu adam? Hepiniz defolun gidin lan

Floryanin kapilari yonetim icin gecerli degil sanirim.Yuzsuz insanlar takimi ne hale getirdiler hala umut dagitmaya calisiyorlar.

abi çok mu zor şu kadroyu yaratmak

---------------------Sinan Bolat----------------------------

Ömer Aysan------Eren Güngör-----Neil-----------Aykut Demir

------------------------Lorik Cana---------------------------

---------------Cluio----------------Furkan Özçal-------------

--------------Misimoviç--------------------------Arda-------

------------------------Stancu(Baroş)-----------------------

Mustafa Sarp, ufuk, atkut, emre çolak, Barış ve Ayhanı acile bi klübe üstüne para vererek vermemiz lazım

Bursaspor'un bizden iyi bir takım olduğuna inanmıyorum. Sadece iyi bir sistemleri var. Takır takır oynuyorlar. Bizde kimin ne oynadığı belli değil. Kapanmış kendi sahamızda iki ileri bir geri pas yaparak sözde top çeviriyoruz. Kötü futbol oynanabilir, ama bu kadar rezalet olamaz.

BAM sağolsun kardeş ancak saga sola yada gerı oynuyo hıyarlar

BAM sağolsun kardeş ancak saga sola yada gerı oynuyo hıyarlar

Ben olaya futbolcu olarak bakmıyorum. Bu takımın sorunu futbolcularla değil. Kimse görmüyor ama çok büyük sistem sorunumuz var. Bu sisteme kapıldık gidiyoruz. Gelen giden bu sistemi oynatıyor. İnadına..

transfer felan istemiyorum takimdaki yeteneksiz topculari göndersinler yeter ha bide adnanlar giderse en büyük transfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt