Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hagi nin bugunku macta hic bir sucu yoktur.

ilk yari golu yiyene kadar top hep bizim ayagimizdaydi.

Gole kadar iyiydi haklısın. Yalnız şu var ki , düzen beraberliğe yönelik bir düzendi. Ha , haksız mı bu düzende? Bence değil. Takımın hangi oyuncusuyla orta sahayı riske edip ileri adam koyacaksın? Bu kadar eksik varken bu kararı vermek te zor. Olay geciken transfer, eksikler ve hakemde.

Bende böle düşünüyordum maç bitiminde ama Adnan sezgin artık zor demiş..

nerde demis?

agzini bile acmamistir

ha gercekten yoksa bile diyorum.

tabiki zor bu saatten sonra ama bu 2 günde yogun bir calisma olur

daha önce 1 milyon-2 milyon yüzünden düsünmedikleri adamlari, simdi verip alirlar

cünkü artik bu kadari da olmaz.

Valla bende bilmiyorum tam

Bayern, 3-1'lik Bremen galibiyetinin ardından karıştı. Maçın sonucunda Robben-Müller ikilisi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Hollandalı futbolcu tartışma sırasında sinirlerine hakim olamadı ve genç takım arkadaşını tokatladı.

Olayın daha da büyümesi, diğer oyuncuların araya girmesiyle önlenirken, kulüp yönetiminin alacağı karar merakla bekleniyor.

nerde demis?

agzini bile acmamistir

ha gercekten yoksa bile diyorum.

tabiki zor bu saatten sonra ama bu 2 günde yogun bir calisma olur

daha önce 1 milyon-2 milyon yüzünden düsünmedikleri adamlari, simdi verip alirlar

cünkü artik bu kadari da olmaz.

Süleyman Rodop söyledi Kanaltürk'te

Bizden ayrılan bütün yabancılar bizi eleştirdi. Lincoln elano keita hepsi bizim yönetimin profesyonal olmadığını söyledi. Bütün yabancılar mı sorunlu bizimkiler mi emin değilim. Trabzon'un da adamları tatilden geç döndü sorunu olan varmı ? Tıkır tıkır oynuyo adamlar.

yonetimin 4 4 luk oldugu soylenemez zaten ama bu futbolcunun idman yerine tatil yapmasinida gerektirmez.

heyyyt be sunderland kadar olamiyoruz.adamlar muntariden sonra sessegnonuda aldi 7 milyona.

yonetimin 4 4 luk oldugu soylenemez zaten ama bu futbolcunun idman yerine tatil yapmasinida gerektirmez.

futbolcu idman yerine tatil yapsın demedim zaten. Önceki mesajımda belirtmiştim zaten ortamı öyle bir yaratacaksın ki futbolcu kendini rahat hissedecek. İdmanlar futbolcu'ya işkence gibi gelmesin hani demek istediğim o, onu sağlayacak olan da teknik direktördür. Şenol hoca'nın yaptığı gibi. Tam bir takım havası yaratmak zo-run-da-sın. yoksa başarı imkansız.

futbolcu idman yerine tatil yapsın demedim zaten. Önceki mesajımda belirtmiştim zaten ortamı öyle bir yaratacaksın ki futbolcu kendini rahat hissedecek. İdmanlar futbolcu'ya işkence gibi gelmesin hani demek istediğim o, onu sağlayacak olan da teknik direktördür. Şenol hoca'nın yaptığı gibi. Tam bir takım havası yaratmak zo-run-da-sın. yoksa başarı imkansız.

oda var tabi. ama oyuncunun icinde varsa istedigin kadar rahat ortam yarat. benim demek istedigimde bu.

ulan basin ,birde fb hakkinda olumsuz birsey yazin yada söyleyin be. mesela nerde bu güiza diyin,gitti 14-25 milyon diyin be.hep bize hep bize

Misimovic'e af yolu

Galatasaray, çok istediği Bradley'i Aston Villa'ya kaptrd. Yönetim de Hagi ile görüşme yaparak Rumen hocay Misimovic'i affetmesi konusunda ikna ett

Aradığı 10 numarayı bir türlü bulamayan Galatasaray, satış listesine koyduğu ancak bir türlü satamadığı Misimovic'e bir şans daha verme kararı aldı...Bir kaç gündür Misimovic'in takımda kalması için kendi arasında fikir alışverişinde bulunan Sarı-Kırmızılı yönetimin sonunda Misimovic'i kazanma yoluna gitme kararı aldı.. Boşnak yıldızı ilk göndün beri istemeyen ve satılması için talimat veren teknik direktör Hagi ile görşme yapan yönetim, Rumen hocayı da ikna etmeyi başardı...

ADA'YI TERCİH ETTİ

Bu arada Arjantin'li Formica'nın transferinde son dakika şoku yaşayan Galatasaray'a bir darbede M'Gladbach'ın 23 yaşındaki yıldızı Bradley'den geldi. ABD'li yıldız G.Saray'a gelmekten son anda vazgeçerek Aston Villa'ya kiralık olarak gitmeyi tercih etti... Amerikan futbol ligi MLS'nin resmi internet sitesi Michael Bradley'in Aston Villa'ya kiralandığını açıkladı.

BRADLEY YERİNE MISI!

Sarı-Kırmızılı yönetimin Misimovic'i affetmek istemesinin en büyük nedeni ise transfer etmek istediği M.Gladbach'ın Amerikalı oyuncusu Michael Bradley'in son dakikada A.Villa'ya imza atması olarak gösteriliyor.

NOLURR BU HABER DOGRUU OLSAAAAA

birde telegolde bir bjkli adam var bugün ordaydi.diyorki galatasarayin kadrosu bursadan kötü.ulan daha düne kadar tabata,fink,holosko,gordon,mordon gibi adamlar varkende süper kadromuz var diyodunuz ama hepsini bedava gönderdiniz,kimse bjkyi bu konuda sorgulamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt