Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gel birde burdan yak :D

Xavier+Hernandez+Zvjezdan+Misimovic+Spain+6DWDItq1nfdl.jpg

Ufuk - Aykut - Hakan Balta - Gökhan Cam - Barış - Ayhan - Emre Çolak - M.Sarp - Pino - Kewell gitmeden ne desek boş . Tabi buna Adnanları ve Hagi yi de ekleyelim . Ayrıca hepsine Galatasaray'ı kuruttukları için bir de plaket verelim giderlerken ...

Pino ile ne alıp veremediğin var. Onsuz pozisyona bile giremiyoruz. Bu takımdan en son gidecek kişi PİNO'dur.

kupa macinda hagi beyfendi gidip cana ile serveti yine stoper oynatirsa ben onun aklina suphe ederim orta saha cana culio yekta ile kurmassa aklindan suphe ederim

1- ardaşlar bu satten sonra kim gelirse gelsin hayır deme lüksümüz yok.

2- biran önce sarp,barış,ayhandan kurtulmalıyız.

3-eksikler takıma gelecek unutmayın.(neill,baroş,arda,çağlar,pino,kewell)

4-misimoviç affedilmeli.

4-daha oynanmamış 15 maçımız var.

Ufuk - Aykut - Hakan Balta - Gökhan Cam - Barış - Ayhan - Emre Çolak - M.Sarp - Pino - Kewell gitmeden ne desek boş . Tabi buna Adnanları ve Hagi yi de ekleyelim . Ayrıca hepsine Galatasaray'ı kuruttukları için bir de plaket verelim giderlerken ...

diğerleri neyse de emre ve pino niye ?

bu hakeme ben daha cok sövüyorum böle şrfsz bi yönetimi beklemiyodum. bizimkilere yeteri kadar herkes salladı zaten ama bu hakemler kurtuluyo yönetim cıkıp hakkını savunmalı aciz yönetim..

kardesim emre colaga durmadan sallamayın bursa macının ilk yarısında iyi olan 1-2 oyuncudan biriydi. en azından top sürüyo mustafa sarp geriye top sürüyo kıl oldum herife. emre colaga kimse sallamasın..

Türkiye'De genç oyuncu yetişmez derler.Üç maçta adamı siler atar, kurtarıcılık beklersen tabi yetişmez.

Yeter artik su forumda hala Milan Barosu savunanlar var, cidden yetti artik, bu adam 2 sezonde 10 mac oynadimi? Siz bekleyin, daha iyilesecek bomba gibi dönecek, bekleyin siz, evet evet bekleyin :D

kardesim emre colaga durmadan sallamayın bursa macının ilk yarısında iyi olan 1-2 oyuncudan biriydi. en azından top sürüyo mustafa sarp geriye top sürüyo kıl oldum herife. emre colaga kimse sallamasın..

Hocam ne bakıyosun maç yerine telegolden öğrenmişler yazıyolar. Boşver.

hagi sezon basinda gelseydi simdi kasimpasanin altinda olurduk...yalan mi ??????

kac mamc kazandi simdiye kadar ve kacinci hafta geldi ???

iyi kötü FR 4 mac üst üste kazanmis bir adam bu kadro ile....

neye dayanarak savunuyorsunuz bu adami ya...??ß neye dayanarak ..????

UltrAdnanlar desteğe devam . Sivas maçında bizim taraftardan da bişey olmayacağını gördük. Adnan Polat pinokyo avatarıyla nasıl kandırıyor şu taraftarı hayret . Ben bu işten anlıyorsam Bu takımı düzelticem . Allah beterinden korusun ne diyelim ...

arkadaşlar cümleten hayırlı günler...birşeyi sorup gidicem bu diyardan :D transfer sezonu 1 şubatta bitiyor. peki 1 şubatta transfer yapılabilecekmi yoksa 31 gece sonmu buluyor..cevaplayan renktaşlara şimdiden teşekkürler...Allahın adnanlardan eksik yeni bir yönetimle galatasarayımızı bize tekrar bahşetmesi dileğiyle.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt