Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam ne bakıyosun maç yerine telegolden öğrenmişler yazıyolar. Boşver.

ya cocuk kazma bisi olsa sallasınlar burda. cocuk göcebe gibi bi orda bi burda oynuyo. o daha bu kıvamda degil. bu cocuk kanat oynamaz forvet arkası oynar pafta bile fgolcuydu bu cocuk. yanındaki adamlara bak ayhan mustafasarp düsün bunlarla duvar pası yapablirmisin.))

kardesim emre colaga durmadan sallamayın bursa macının ilk yarısında iyi olan 1-2 oyuncudan biriydi. en azından top sürüyo mustafa sarp geriye top sürüyo kıl oldum herife. emre colaga kimse sallamasın..

Ama büyük TD Hagi ilk onu çıkardı oyundan işte bu kadar onun TDlüğü.

ya cocuk kazma bisi olsa sallasınlar burda. cocuk göcebe gibi bi orda bi burda oynuyo. o daha bu kıvamda degil. bu cocuk kanat oynamaz forvet arkası oynar pafta bile fgolcuydu bu cocuk. yanındaki adamlara bak ayhan mustafasarp düsün bunlarla duvar pası yapablirmisin.))

Mourinho'ya versen o adamları teknik direktörlüğü bırakır.Ne yeni transferlere sallarım, ne de Emre Çolağ'a. Takımda futbolcu olduğu tartışılır tanımlanamayan nesneler var.Futbol takım oyunudur, takımla yükselirsin ve çıkarsın.Xavi gelsin Bam ile oynadığı an kurur.

Bu sistemle bir halt olacağı yok.Misi affedilmeli.4-4-1-1 oynamalıyız.

ben taktım arkadas bu bülnet yıldırım haftayada mac yönetecekmi bizimkiler bisi demedikten sonra galiba. bunu gecen sene aynı senaryoyu eskisehirde yapmıstı gene ellerle pozisyonumuz kesilmiş. ellede gol yemiştik. dünde aynısı oldu. ömer erdogan arkadan tekme atıyor barısın kolu cıkıyor kart görmüyor. ayhanı hic sevmesemde yedigi 2. sarı kart kart degil. bu nasıl bi yönetimdir. kazımın topunu elle kesiyolar yüzde yüzlük gol pozisyonu olcaktı onuda yediler elle top keserlerse topu kaleye götüremessin tabi.)

Ya her genc pafta iyi oynadi diye illa Süper Ligdede iyi oynar diye bir kaide yok. Emre Colakda yildiz kumasi var, ama kendisini gelistirdigini görmedim, 2 sene oldu. Aydin desen zaten Bank Asyada oynayamaz. Cumhurdan birsey cikmaz. Anil daha fazla oynatilmali.

diğerleri neyse de emre ve pino niye ?

Emre de ne var Allah aşkına ben mi göremiyorum . Pino ise sağ açık olarak alında ve bu mevki de bence hiç bir katkısı yok . Belki Forvet oarak katkı yaptı ama orada oynayamayacağına göre bence Pino da gereksiz bir transfer durumunda .

Hocam Yekta da futbolcu değilmiş. Takımın orta sahası değişiyor, 2 adam değiştirip bursayı ezelim istiyorlar :) Adamlar 3-4 senedir nerdeyse aynı takımla oynuyor yahu :)

Emre de ne var Allah aşkına ben mi göremiyorum . Pino ise sağ açık olarak alında ve bu mevki de bence hiç bir katkısı yok . Belki Forvet oarak katkı yaptı ama orada oynayamayacağına göre bence Pino da gereksiz bir transfer durumunda .

O begenmedigin Pino olmasaydi suan TR Kupasinda yoktuk!!!!

Mourinho'ya versen o adamları teknik direktörlüğü bırakır.Ne yeni transferlere sallarım, ne de Emre Çolağ'a. Takımda futbolcu olduğu tartışılır tanımlanamayan nesneler var.Futbol takım oyunudur, takımla yükselirsin ve çıkarsın.Xavi gelsin Bam ile oynadığı an kurur.

iste xavi bile kurur diyoruz emre colaga sallıyoruz. bizim gs yönetimine tesekkür etmek lazım bukadar kazmayı bi araya getirmek kabiliyet isteri.)))

Yektaya laf yok . Son yıllarda almayı becerebildiğimiz en iyi yerli oyuncu . Benim gözümde Yekta 10 Emre Çolak eder . Emre boş boş koşşun.

Hocam Yekta da futbolcu değilmiş. Takımın orta sahası değişiyor, 2 adam değiştirip bursayı ezelim istiyorlar :) Adamlar 3-4 senedir nerdeyse aynı takımla oynuyor yahu :)

begenmedikleri yekta 3kisinin arasında teknigiyle topu vurus seklini gördüm top diregin yanından gitti gerci orda elde var bursalının. kesinlikle yekta bu takımda oynar. ama kazım kazım icin ben hep olumsuzdum. ve diyorumki kazım bu takımda asla oynamaz...

Ya her genc pafta iyi oynadi diye illa Süper Ligdede iyi oynar diye bir kaide yok. Emre Colakda yildiz kumasi var, ama kendisini gelistirdigini görmedim, 2 sene oldu. Aydin desen zaten Bank Asyada oynayamaz. Cumhurdan birsey cikmaz. Anil daha fazla oynatilmali.

Kendisini geliştirecek ortam mı var? Kimi izleyecek bu adam, kiminle çalışacak? Sarp abisini izleyip top tekniğinimi geliştirecek?

Tosun altyapıda iken takımda Hagi vardı,Suat,Okan,Tugay gibi orta sahalar vardı. En azından başarı ortamı ve adam gibi futbolcular vardı.Biraz adam olduysa bu adamlar sayesinde oldu.

Altyapı oyuncuları işleyen bir takımda oynar.Yoksa şu ortama getirsen adamın futbolculuğu sorgulanır doğal olarak.

Emre'yi iyi bir takımda görmek lazım, sabır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt