Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

karsımızda catır catır oynayan takım olsa icim gam yemezdi. karsımızdaki takım bizden beterdi yahu. kazım kazım bu takımda oynamaz oynayamaz.

karsımızda catır catır oynayan takım olsa icim gam yemezdi. karsımızdaki takım bizden beterdi yahu. kazım kazım bu takımda oynamaz oynayamaz.

renkdas kazimi gectim savunma olarak anlama bunu ama adam santrafor degil degil napsin adam superman gibi topu orta sahadan alip gol mu atsin. hagi forvet forvet dedi barosa salladi hani nerde forvet stancu, oyuna aliyor adami hala kazimin arkasinda oynatiyor 2 lesene forveti hagi neyi bekliyorsun zaten 10 kisiyiz mac 2-0 kalemde 3u 4 u gorsem nolucak

Kazım' ı forvet oynatacağına Servet'i oynat bari adam kırk yılda bir de olsa rövaşata gol atıyor . Kazım ancak sağ kanatta oynar . Tabi depara kalkacak pas gelirse bu orta sahadan...

Stancu yu forvete Kazımı sağa kaydır bak nasıl oynuyor, bizim yaptığımız ne biliyormusunuz? Kısır birinden tüp bebek yapmak

Ama şunuda söyleyim dünki o facia karar olmasaydı ( gol pozisyonu ) Ne bursa nede biz gol atamazdıkkkk

Gole kadar seyircileri homurdanıp durdu dün akşam. Adamlara bir ara pas yaptırmadık. Tamam biz kaybetmemeye çıktık maça ama gümbür gümbür saldırsaydık, sonuç belliydi. Hem kimle saldırıyorsun o da var.

Tek isteğim isterse 30 yaşında olsun, ama tecrübeli ve sakatlık problemi olmayan gerçek bir orta saha alalım şu dönemi atlatmak adına. Yekta'yı harcatmayalım telegolcülere.

Gole kadar seyircileri homurdanıp durdu dün akşam. Adamlara bir ara pas yaptırmadık. Tamam biz kaybetmemeye çıktık maça ama gümbür gümbür saldırsaydık, sonuç belliydi. Hem kimle saldırıyorsun o da var.

Tek isteğim isterse 30 yaşında olsun, ama tecrübeli ve sakatlık problemi olmayan gerçek bir orta saha alalım şu dönemi atlatmak adına. Yekta'yı harcatmayalım telegolcülere.

renkdas hagi ile gumbur gumbur ne zaman saldirdik biliyormusun beypazari sekerspor macinda hatirlatrim... ikinci lig takimi

Ben onu bunu bilmem. Hagi de teknik bilgi sifir. Ben böyle birsey görmedim ya. Hagi varken iyi oyuncularla da basarili olamayiz. Baros´u orta sahaya ceker, Yekta´yi tek forvet yapar, Kazim´i stoper filan yapar. Hagi yapamiyor bu isi. Ayrica cok korkak.

Arkadaşlar Misimoviç'in affedilmesi için kulübe mail atalım işe yarar mı acep?

Hagi ile ne zaman BAM'sız, sakatlık derdi olmayan bir takımla çıktık maça söyler misin?

BAM, dan baska takimda oynicak kim var allaskina orta saha icin soyluyorum bunu bu sirf hagi icin degil rijkaard icinde gecerli, sakatlikta bu takimda bu sene olan birsey degil 2 senedir sakatliklarla bogusuyoruz...

Ben onu bunu bilmem. Hagi de teknik bilgi sifir. Ben böyle birsey görmedim ya. Hagi varken iyi oyuncularla da basarili olamayiz. Baros´u orta sahaya ceker, Yekta´yi tek forvet yapar, Kazim´i stoper filan yapar. Hagi yapamiyor bu isi. Ayrica cok korkak.

Yekta'dan sag kanat adami yaratmaya calisan bir antrenorumuz var daha dogrusu ondan kanat performansi bekeleyen sag kanat..

Futbol vallahide billahide zor bir iş değil ( teknik olarak ) ama ip üzerinde yürümeye çalışırsan düşersin tabi

Dün akşam Kazım'ı sağda, Yekta'yı sağ içte, Stancu'yu forvette başlatmalıydı bence. Ama bu onu devre arası takımın başına geçmekten korkan TD adaylarından geriye düşürmez. Ya da şanına yakışır doğru dürüst bir orta saha aldıramayan Rijkaard'dan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt