Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
keita lincoln santos mehmet topal özledim lan bunları.
keita lincoln santos mehmet topal özledim lan bunları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en sonunda ikna oldun yani)

karsımızda catır catır oynayan takım olsa icim gam yemezdi. karsımızdaki takım bizden beterdi yahu. kazım kazım bu takımda oynamaz oynayamaz.
karsımızda catır catır oynayan takım olsa icim gam yemezdi. karsımızdaki takım bizden beterdi yahu. kazım kazım bu takımda oynamaz oynayamaz.
Stancu yu forvete Kazımı sağa kaydır bak nasıl oynuyor, bizim yaptığımız ne biliyormusunuz? Kısır birinden tüp bebek yapmak
Gole kadar seyircileri homurdanıp durdu dün akşam. Adamlara bir ara pas yaptırmadık. Tamam biz kaybetmemeye çıktık maça ama gümbür gümbür saldırsaydık, sonuç belliydi. Hem kimle saldırıyorsun o da var.
Tek isteğim isterse 30 yaşında olsun, ama tecrübeli ve sakatlık problemi olmayan gerçek bir orta saha alalım şu dönemi atlatmak adına. Yekta'yı harcatmayalım telegolcülere.
renkdas hagi ile gumbur gumbur ne zaman saldirdik biliyormusun beypazari sekerspor macinda hatirlatrim... ikinci lig takimi
Hagi ile ne zaman BAM'sız, sakatlık derdi olmayan bir takımla çıktık maça söyler misin?
Ben onu bunu bilmem. Hagi de teknik bilgi sifir. Ben böyle birsey görmedim ya. Hagi varken iyi oyuncularla da basarili olamayiz. Baros´u orta sahaya ceker, Yekta´yi tek forvet yapar, Kazim´i stoper filan yapar. Hagi yapamiyor bu isi. Ayrica cok korkak.
Arkadaşlar Misimoviç'in affedilmesi için kulübe mail atalım işe yarar mı acep?
Ben onu bunu bilmem. Hagi de teknik bilgi sifir. Ben böyle birsey görmedim ya. Hagi varken iyi oyuncularla da basarili olamayiz. Baros´u orta sahaya ceker, Yekta´yi tek forvet yapar, Kazim´i stoper filan yapar. Hagi yapamiyor bu isi. Ayrica cok korkak.
Yekta'dan sag kanat adami yaratmaya calisan bir antrenorumuz var daha dogrusu ondan kanat performansi bekeleyen sag kanat..