Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

----------Ufuk-----------

Sabri-Servet-Hakan-Insua

----------Barış----------

Yekta-Ayhan-Culio-Emre

---------Kazım----------

Hakan mecburdu stoperde. Insua ön liberoda pek izlenmedi. Ne yapabileceği bilinmez ve sol bek yok. Defans zorunlu olarak böyle kuruldu.

Ön liberoya Barış dışında kimi koysan riskliydi dün akşam.

Bence Yekta Ayhan'ın yerinde olmalı, Kazım ya da Aydın sağda,Emre Çolak içerde, Culio solda olmalıydı. Ancak, topu tutabilme ve tecrübelerine bakarak Ayhan-Culio orta ikilisini tercih etmiş olabilir.

Kazım'dan stoperlerin önünde duvar olup top indirmesini, dağıtmasını beklemiş olabilir ancak bu gerçekleşmedi. Dolayısıyla kaybetmemek için bir ilk yarı 11'i çıkardı ancak kısıtlı kadro ve diğer faktörler, geri dönülmez bir skora itti.

Ben haaaala bir Sezer Öztürk-Volkan-Biglia-Bradley den 2'sini bekliyorum. Hayalcilik olsa da.

Artık Bjk maçlarını izlemekten keyif alıp Gsmiz maçlarını izlemek zulum gelir oldu:(

Gazetelerin bugün ve yarin son transfer basliklarini oluruz artik, sali gelseydi allahim rahatlayalim artik, insallah bcvifalli mi ne haltsa onun gibi saçma sapan bir adam 5 milyon daha vermeyiz, gerci bence kimseye okadar vermedik bizden cikan 5 tirde karsiya giden 2 dir, 3 milyonu tasirken kaybetmistir sezgin.

Bence bu yaşın'da G.Saray'da show yapar.

Ayrıca , BAM'dan 100 bin kat daha iyi olduğu'da kesin.

Sana göre yapar.Bana göre yapmaz.

Ayrıca belirttim zaten aynı kalibrede bizdede 3-4 oyuncu var şeklinde.

Bunlar bizim uçmamızı sağlayacak oyuncular ise varya biz ölmüşüzde ağlayanımız yok.

Taraftarı anlamıyorum.

Artık transfer yapmak mantıksız olacak.Bırakalım yapmasınlar.Artık önümüzdeki seneye hazırlanalım.

Hagi'ye de 1 yıl sabredin.Adamın kendi kadrosu değil zaten.Aldırdığı oyuncular kaliteli oyuncular.

Aynı şekilde Rijkaard'a sallıyordunuz, Hagi geldi bişey değişmedi.

Kadro sorunlu hoca değil.Dün zaten Bursa Hagi'nin dediği gibi tesadüfen yendi.

Ayrıca Bursa'nın kadrosuyla bizim kadroyu kıyaslarsak Bursa ağır basıyordu yani zaten yenilmemiz normal bir durum o kadroyla.

Umarım önümüzdeki senenin planları şimdiden atılıyordur.

Transfer bekleyen var mı ? Yada transfer isteyen ? Bir oyuncu daha alırsak takım iyice dağılacak.Bu transferlerin hepsi sezon başında olmalıydı.Bu seneyi böyle bitirmekten başka çare yok.

Taraftarı anlamıyorum.

Artık transfer yapmak mantıksız olacak.Bırakalım yapmasınlar.Artık önümüzdeki seneye hazırlanalım.

Hagi'ye de 1 yıl sabredin.Adamın kendi kadrosu değil zaten.Aldırdığı oyuncular kaliteli oyuncular.

Ayrıca Bursa'nın kadrosuyla bizim kadroyu kıyaslarsak Bursa ağır basıyordu yani zaten yenilmemiz normal bir durum o kadroyla.

İyi güzelde arkadaş takım koskoca 90 dk. bir pozisyona bile giremezmi?

taraftarı anlamıyorum.

Artık transfer yapmak mantıksız olacak.bırakalım yapmasınlar.artık önümüzdeki seneye hazırlanalım.

Hagi'ye de 1 yıl sabredin.adamın kendi kadrosu değil zaten.aldırdığı oyuncular kaliteli oyuncular.

Aynı şekilde rijkaard'a sallıyordunuz, hagi geldi bişey değişmedi.

Kadro sorunlu hoca değil.dün zaten bursa hagi'nin dediği gibi tesadüfen yendi.

Ayrıca bursa'nın kadrosuyla bizim kadroyu kıyaslarsak bursa ağır basıyordu yani zaten yenilmemiz normal bir durum o kadroyla.

bursanin kadrosunda cok ÖvÜlen volkanla sercanda yoktu hangİ yabancisini alirsin takimina tÜrklerİde volkan ve sercandan baskasi İyİ degİl.) dÜn hakem olmasaydi mac en fazla 0-0 bİterdİ kalecİ hatasini saymazsak.)

Taraftarı anlamıyorum.

Kimse kusura bakmasin valla. Hagi 5 aydir bu takimin basinda. Hicbirsey yapmasa bile Rijkaard döneminden daha iyi olmamiz gerekirdi ama onu da basaramadi. 5 futbolcu aldi Hagi ve dün bu 5 futbolcudan 3´ü ilk 11 deydi. Degisen birsey olmadigi gibi, daha kötüye bir gidis var. Hagi´yle bu is olmaz. Cikarttigi 11 bile "ben yenilecegim bugün" diyordu.

Kazim kazimi burda begenen varmi gercekten. O adam bu takimda kanat bİle oynamaz. Kanat oyuncusu Özellİgİ varmi onda.. Keİtaya deplasmanda yoktu dİyolardi. Bu adamlar İcerdede yok napicaz Şİmdİ..

IBB bile bizden daha organize bir oyun yapisina sahip ise ortada cok düsündürücü bir durum var..bizim TD'de is yok...eger gitmez ise seneye ayni cileleri cekeriz...benden söylemesi...

hagi eski gs'li olduug icin böyle davraniyorsunuz...duygusalligi birakin ve gercekci olun lütfen!!!

bence transfer yapmanın tam zamanı şimdi, gülebilirsiniz ama lig bitti bizim için bu kadroya birkaç genç (maliyeti düşük) alınırsa en azından gelecek sene için daha oturmuş bi takım olabiliriz tabi sene sonunda iyi yabancılar almak şartıyla...

tüm renkdaşlara selam. uzun zamandır forumu takip ediyorum ve çok iyi bir galatasaray taraftarıyım. bu sene gerçekten çok üzüldük ve ben bu haftasouna kadar destek olmak geektiğini savunuyordum(yönetim, hoca vs.) ancak skordan çok oynanan futbol düşüncelerimi değiştirdi. bence bu takımı sadece fatih terim gibi bir adam düzeltebilir o da ancak yeni bir yönetimle olabilir.

IBB bile bizden daha organize bir oyun yapisina sahip ise ortada cok düsündürücü bir durum var..bizim TD'de is yok...eger gitmez ise seneye ayni cileleri cekeriz...benden söylemesi...

hagi eski gs'li olduug icin böyle davraniyorsunuz...duygusalligi birakin ve gercekci olun lütfen!!!

IBB kucuk arsenal ya :D

Kimse kusura bakmasin valla. Hagi 5 aydir bu takimin basinda. Hicbirsey yapmasa bile Rijkaard döneminden daha iyi olmamiz gerekirdi ama onu da basaramadi. 5 futbolcu aldi Hagi ve dün bu 5 futbolcudan 3´ü ilk 11 deydi. Degisen birsey olmadigi gibi, daha kötüye bir gidis var. Hagi´yle bu is olmaz. Cikarttigi 11 bile "ben yenilecegim bugün" diyordu.

Bunları önümüzdeki maçlarda daha rahat görürüz.

Rijkaard döneminden daha kötüsü olması için lig düşmek gerek emin ol.

H.g

tüm renkdaşlara selam. uzun zamandır forumu takip ediyorum ve çok iyi bir galatasaray taraftarıyım. bu sene gerçekten çok üzüldük ve ben bu haftasouna kadar destek olmak geektiğini savunuyordum(yönetim, hoca vs.) ancak skordan çok oynanan futbol düşüncelerimi değiştirdi. bence bu takımı sadece fatih terim gibi bir adam düzeltebilir o da ancak yeni bir yönetimle olabilir.

Fatih Terim gelmeyecegine göre sezon sonuna kadar Hagi´yle devam edip simdiden sezon basinda Abdullah Avci´yi istedigimizi ona belirtmemiz gerekir. Abdullah Avci sezon ortasinda degil, sezon basinda takimin basina gecmek istiyor. Ona güvenilmesini istiyor. Bu sene e Abdullah Avci´yi takimin basina getirmezsek hic getiremeyiz zaten. O bunu hakediyor. Sezon basinda bu takim Abdullah Avci´ya emanet edilmeli.

3 ay oldu Hagi geleli. Transferler geleli 10 gün filan oldu. 2. maçlarına çıktılar. Takımın yarısı da eksik, yalnızca BAM sağlam. O kadar basit değil bu işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt