Cevap: Transfer Nöbeti
Olabilir, 4-5 milyona verirler onlara gelince
Olabilir, 4-5 milyona verirler onlara gelince
Sercan Ajax'a mı gidecek acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan Ajax'a mı gidecek acaba?
Ben beğeniyorum..Ve Ufuk'a sezon sonuna kadar şans verilmesini istiyorum...
Teknik direktörde değil sorun.
Bunu anlayın artık. Yeter yahu her yıl TD mi değiştirelim?![]()
Tamamda atack yapamiyor galatasaray.Bu kadar da kötü olmamasi lazim.Dünyada bi takim sürekli kaybetipde ayni taktikle cikan bi galatasaray vardir.4-3-3 üstelemenin ne anlami war.
a. avcı nın hagi den çok farklı bir zihniyet olduğunu düşünmüyorum. küçük takım hocası
Abdullah Avcı gibi leş tekik direktörleri gündemimize getirmeniz bile hatta.Şehir efsaneleri geçiniz.
Yani BAM'la herhangi başka bir sistemle olur mu diyosun? 4-3-3 mü sorun? Takımın yarısı eksikken ve BAM varken hangi sistemle oynamalıyız?
Beyler benim merak ettiğim şu, dün Baros, Kewell, Arda, Neill, Pino, Cana vardı da Hagi mi onları oynatmadı? dikkat edin zaten GS'nin en iyi futbolcularını saydım.
Yani dün yenilmemiz veya iyi top oynamamamızın sebebini hep TD de aramayalım bence, dün atardamarları olmayan bir insan gibiydik..
Aynen kardeşim ya.Abdullah Avcı'nın ne işi var.
BAM ı begenipte oynatan td benim gözümde sıfırdır. bide kurtarıcı olarak Aydını sokması oyuna....

hemde ufuga sezon sonuna kadar bİz bu kalecİyle kÜme dÜserİz be. Yahu yedİgİ gole bakin. Korumayin artik adamin durusu ofsayt zaten. Ben trabzonlu onur İlk2 macinda tam not vermİstİm. Adam gercekten İyİ cikti. Ama ufuk kÖtÜ bİ kalecİ bunu kabul etmen gerekİyor.. Kazim kazim konsusunda saygi duyarim ben begenmİyorum.