Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler benim merak ettiğim şu, dün Baros, Kewell, Arda, Neill, Pino, Cana vardı da Hagi mi onları oynatmadı? dikkat edin zaten GS'nin en iyi futbolcularını saydım.

Yani dün yenilmemiz veya iyi top oynamamamızın sebebini hep TD de aramayalım bence, dün atardamarları olmayan bir insan gibiydik..

Tamamda atack yapamiyor galatasaray.Bu kadar da kötü olmamasi lazim.Dünyada bi takim sürekli kaybetipde ayni taktikle cikan bi galatasaray vardir.4-3-3 üstelemenin ne anlami war.

4-5-1 en iyi sistemdir bence bizim takım için.Bizim kadromuz çok çok iyi aslında bakmayın da çok sakatımız var işte.

Bu takımla ben FM'de bile üst sıralara giremiyorum siz gelmiş Hagi'ye sallıyorsunuz.

Kadroda yapılanma olmadığı sürece birşey değişmez.

Hakemlerİ hep arka plana atiyoruz. Klasİk hep takimi elstİrİyoruz. Bu hakemler gelİp bİzİm agzimiza afedersİnİz bİsİ yapiyo. Sorun hakemlerde degİl deyİp takima sayiyoruz. Hakemlerde bunlar nede olsa tepkİ vermİyo dİyİp tepemİze cikiyolar. DÜnkÜ macta kazimin ara pasinda culİo kalecİyle karsi karsiya kalacakken stephanov elle kesİyor vede kirimizi kart. Bİde hem ofsayt hem hentboldan gol yİyoruz. Ve hakem 2. Planda kaliyo. Bİz hakemlere bİsİ demedİkce onlar agzimiza micmaya devam etcek

Yani BAM'la herhangi başka bir sistemle olur mu diyosun? 4-3-3 mü sorun? Takımın yarısı eksikken ve BAM varken hangi sistemle oynamalıyız?

BAM olsa bile bu takim bi keremi kaleye gidemez.Her mac maglup oluyorsun diger maclara baska taktikler denemiyorsun.Dünyanin neresinde boyle bi sey var ayni taktik her zaman maglup?

Beyler benim merak ettiğim şu, dün Baros, Kewell, Arda, Neill, Pino, Cana vardı da Hagi mi onları oynatmadı? dikkat edin zaten GS'nin en iyi futbolcularını saydım.

Yani dün yenilmemiz veya iyi top oynamamamızın sebebini hep TD de aramayalım bence, dün atardamarları olmayan bir insan gibiydik..

BAM ı begenipte oynatan td benim gözümde sıfırdır. bide kurtarıcı olarak Aydını sokması oyuna....

ewet sorun td maça baktığımızda tek bir gol pozisyonu yok asıl sıkıntı bu aslında skor da değil. kadrosu dünkü gs kadrosundan daha kötü en az 7 takım vardır süper lig de ancak hiçbirinin bursa karşısında bu kadar aciz olduğunu hatırlamıyorum o yüzden sorun tamamen olmasa da en fazla hoca dır

hemde ufuga sezon sonuna kadar bİz bu kalecİyle kÜme dÜserİz be. Yahu yedİgİ gole bakin. Korumayin artik adamin durusu ofsayt zaten. Ben trabzonlu onur İlk2 macinda tam not vermİstİm. Adam gercekten İyİ cikti. Ama ufuk kÖtÜ bİ kalecİ bunu kabul etmen gerekİyor.. Kazim kazim konsusunda saygi duyarim ben begenmİyorum.

Başak Türk kalecimiz varsa onu oynatalım..Ama Yabancı kullanmayalım..

Yönetim defolup gitmeden Felix Magath gelse iflah olmayacağımızı biliyoruz, halen teknik direktör kellesi istiyoruz.Bazıları da Adnan Polat adam gibi adam başlıkları açıyor bu forumda ne desek boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt