Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

B.A.M. + Hagi bugün boşa çıksa bir tane bile talipleri çıkmaz.

Takımda forvet defans ortasaha kaleci her bölgede eksik var.Yönetimde zaten malum daha TD değişsin deniyor.Bu arada İBB 1-0 BJK

kurtarıcı olarak Aydın mı yoksa mecburiyetten dolayı Aydın mı ? aynı şekilde BAM da...

Bu takımla ben FM'de bile üst sıralara giremiyorum siz gelmiş Hagi'ye sallıyorsunuz.

Kadroda yapılanma olmadığı sürece birşey değişmez.

Kadroyu dogru duzgun yapılandıracak yönetim,Td ve zihniyet değişimi şart!Kadroyu yapan kimler TD ve yönetim maalesef...

Abdullah Avcı gibi leş tekik direktörleri gündemimize getirmeniz bile hatta.Şehir efsaneleri geçiniz.

futbolu bilen bir TD....ayrica türk ligini cok iyi taniyor...seneye avrupa kupalarina katilamayacagimizi düsünürsek sampiyonluk icin mutlaka gelmeli..!!!

Abdullah Avcı eşittir Yılmaz Vural.Sadece büyük maçlar için yaşıyorlar.yen bejekeyi, feneri bir hafta gündem ol, sonra eski tas eski hamam.Sadece bir maçlık.Büyük takım hocası olamaz geçiniz.

Şuanda siz GALATASARAY'ın T.D olsanız elinizde B.A.M olsa bunlardan birini veya ikisini oynatmayıp yerlerine kimi oynatırdınız şu kadro da ?

Hagi iyi bir T.D mü ? Geçiniz allah aşkına dün şu açıklamasıyla benim gözümde bitti ''ilk yarı iyi oynamamıza rağmen şanssız 2 gol yedik '' Lan ne iyi oynaması 0 - 0 bitse ne olacaktı merak ediyorum bu sözüyle T.D olarak benim gözümde bitmiştir .

Yönetim defolup gitmeden Felix Magath gelse iflah olmayacağımızı biliyoruz, halen teknik direktör kellesi istiyoruz.Bazıları da Adnan Polat adam gibi adam başlıkları açıyor bu forumda ne desek boş.

Onlar kesin Ua 'cı olup kesin bilet işleri vardır TTARENA da A.polatla arasında !!!!yazık yaaaaaa şu takım nerelere düştü neler konusuyoruzzz ...hepsini okuyorum ve şuna karar verdim AĞLANACAK HALİMİZE GÜLÜYORUZZ bizi bu durumlara dşürenlerin allah belasını versin......

Seneye Ayhanda kalir, Sarpta, Servette, Balta'da. Kurbanlar yine yabancilar olur. Sonra yine ayni seyler konusulacak burada, yine bir kayip seneye. Yeni tranferler gelir, sakatlanirlar ve yine iskeleti kurmadan gereksizler banko oynar.

Hagi iyi bir T.D mü ? Geçiniz allah aşkına dün şu açıklamasıyla benim gözümde bitti ''ilk yarı iyi oynamamıza rağmen şanssız 2 gol yedik '' Lan ne iyi oynaması 0 - 0 bitse ne olacaktı merak ediyorum bu sözüyle T.D olarak benim gözümde bitmiştir .

1-0 olsun bizim olsun..Bu gidişle averaj sene sonunda 0 olur en fazla :)

Kardeşim daha Arda gelcek, Baros gelcek diyorsunuz. Baros 2 sene oldu dönemedi, biz hala onun etrafında, ona güvenerek takım kurmaya çalışıyoruz. Bu oyuncuların yokluğunu aratmayacak, onları hesaba katmadan planlar, hamleler yapmalıydık. Bu kadar transfer ve harcanan paradan sonra hala takım aynı tas aynı hamam ise, takımın gol atması, kaderi Baros'un, Arda'nın dönmesine bağlıysa, hala Baros'u yedekleyebilecek bir forvet oyuncusu bulamıyorsak oturup bi düşünmek lazım biz nerede hata yaptık/yapıyoruz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt