Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
İBB önde
İBB önde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımla ben FM'de bile üst sıralara giremiyorum siz gelmiş Hagi'ye sallıyorsunuz.
Kadroda yapılanma olmadığı sürece birşey değişmez.
golllllllllllllllllllllll ibb 1-0 önde..
Abdullah Avcı gibi leş tekik direktörleri gündemimize getirmeniz bile hatta.Şehir efsaneleri geçiniz.
kurtarıcı olarak Aydın mı yoksa mecburiyetten dolayı Aydın mı ? aynı şekilde BAM da...
cenk de hata yaptı..kötü kaleci![]()
Şuanda siz GALATASARAY'ın T.D olsanız elinizde B.A.M olsa bunlardan birini veya ikisini oynatmayıp yerlerine kimi oynatırdınız şu kadro ?
Şuanda siz GALATASARAY'ın T.D olsanız elinizde B.A.M olsa bunlardan birini veya ikisini oynatmayıp yerlerine kimi oynatırdınız şu kadro ?
Yönetim defolup gitmeden Felix Magath gelse iflah olmayacağımızı biliyoruz, halen teknik direktör kellesi istiyoruz.Bazıları da Adnan Polat adam gibi adam başlıkları açıyor bu forumda ne desek boş.
Hagi iyi bir T.D mü ? Geçiniz allah aşkına dün şu açıklamasıyla benim gözümde bitti ''ilk yarı iyi oynamamıza rağmen şanssız 2 gol yedik '' Lan ne iyi oynaması 0 - 0 bitse ne olacaktı merak ediyorum bu sözüyle T.D olarak benim gözümde bitmiştir .
Selam olsun A.Avcıya. bide burada leş diyen arkadaşlarımız var. puan durumuna bi bakmanızı tavsiye ederim.