Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hagi iyi bir T.D mü ? Geçiniz allah aşkına dün şu açıklamasıyla benim gözümde bitti ''ilk yarı iyi oynamamıza rağmen şanssız 2 gol yedik '' Lan ne iyi oynaması 0 - 0 bitse ne olacaktı merak ediyorum bu sözüyle T.D olarak benim gözümde bitmiştir .

Baris takimi bu kadarda kotu gordunmu hic.Kaleye gidemiyor 1 atack yok haginin eseri bu işte.

Kardeşim daha Arda gelcek, Baros gelcek diyorsunuz. Baros 2 sene oldu dönemedi, biz hala onun etrafında, ona güvenerek takım kurmaya çalışıyoruz. Bu oyuncuların yokluğunu aratmayacak, onları hesaba katmadan planlar, hamleler yapmalıydık. Bu kadar transfer ve harcanan paradan sonra hala takım aynı tas aynı hamam ise, takımın gol atması, kaderi Baros'un, Arda'nın dönmesine bağlıysa, hala Baros'u yedekleyebilecek bir forvet oyuncusu bulamıyorsak oturup bi düşünmek lazım biz nerede hata yaptık/yapıyoruz diye.

futbolcuya endeksli sistem ile yillardir idare ettik...ama böyle yürümüyor...sistem lazim ve onlara uyan oyuncular...

bu takimi tek toparlayabilecek adam:_ A. Avci

tugay yardımcı olarak hagıye soz gecıremıyorsa zaten ondan da GALATASARAYımıza hoca olamaz maalesef tabı bu benım gorusum

Tugay gidipde romanyadan 3 oyuncu alacagina ingiltereden bildigi adamlari alirdi.En azindan vizyonu genis bi adam.Hagi gibi 4-3-3 takilcagini hic sanmiyorum.

Cok begendİgİnİz besİktasta patladi İste bİzİm adamlarimiz yok gene bunlarinda varda bİsİ yok.)

BAM olsa bile bu takim bi keremi kaleye gidemez.Her mac maglup oluyorsun diger maclara baska taktikler denemiyorsun.Dünyanin neresinde boyle bi sey var ayni taktik her zaman maglup?

Evet gidemiyoruz işte. Barış-Ayhan-Mustafa'dan bir takımın orta sahasında organize ataklar yapmalarını beklemek, görevi zor durumda kabul etmeyen A.Avcı-Fatih Terim'i göreve çağırmakla aynı hayalcilik.

Benim gibi düşünenler Hagi'yi göreve çağırmadık. Bu göreve yönetim getirdi. Hiçbir meziyeti olmasa da an itibariyle takımın patronudur ve sezon sonuna kadar kalacaktır.

Ben Hagi'yi dünkü maçtan sonra istifaya davet etmenin yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Yeter ki BAM'dan kurtulalım ve 1 orta saha oyuncusu daha gelsin. Ben BAM+PAF' a kalmış Hagi'yi eleştirmek konusunda tereddütlüyüm. Aynı şey Rijkaard için de geçerliydi, ancak kaç transfer sezonunun ardından orta sahayı değiştiremeyip şikayet etti.

Erken konuşmayalım ama İBByi bekleyin demiştim ta geçen hafta buca maçından sonra :asd: alıntı yapabilirim :asd:

tugay yardımcı olarak hagıye soz gecıremıyorsa zaten ondan da GALATASARAYımıza hoca olamaz maalesef tabı bu benım gorusum

ne alakasi var...son sözü TD söyler...zaten tugayi da eger hagi tutmaz ve yollamak gerekirse tugay devralir diye getirdiler...görünen köy kilavuz istemez

hagi nin ne tür bir TD altyapisi var da gs ye hoca olur anlamak mümkün degil...!!!

Tugay gidipde romanyadan 3 oyuncu alacagina ingiltereden bildigi adamlari alirdi.En azindan vizyonu genis bi adam.Hagi gibi 4-3-3 takilcagini hic sanmiyorum.

tabı orası kesın ama adnan polat lıgtvde uc ay once falan basarısız olursa hagı gıder adnan sezgın gıder dedı herseyı onlara bıraktım dedı kendını kurtarmak ıcın onun ıcın romanyadan adamlar gelıyo hagı ıstedı dıye sımdı hagıyı gonderıp tugayıda getıebılırler bır ıkı ay ıcınde

Ben burda Hagi savunmuyorum ama oynabilecek adam var mı elimizdeki kadroda.

gencleri oynatsin..BAM dan herkes daha iyi oynar...

emre colak, Anil vs hic birisi bunlardan kötü oynayamaz...TD'lik yürek ister...hagi korkak futbol oynatiyor...4-6-0 ile sabaha kadar oynatsan gol atamazsin...

kasimpasa bile 2 forvet ile oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt