Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gs alt yapisindan oyuncu cikmayacak ise as takima ozaman kapatalimi...ne diye oyuncu yetistiriyoruz ?

oynatacaksin...güveneceksin...ayrica e.colak kanat oyuncusu degil...göbek oyuncusu...bu bile hagi nin TD'ligini anlatmaya yeter...

Emre Çolak göbekte bursa deplasmanında takımı taşır mı? Orta ikiliyi paftan kurmak nerde görülmüş?

bunlar musayi neden verdİler. Oynadimi bu cocuk oynamadan kİraya verİldİ. Sİz gİdİn ayhani kİralik verİn mustafayi verİn...

En son bombada Anıl Karaerde yaşanıyor bildiğim kadarıyla. Çocugu 300 bin Tl ye Adana'ya verdiler şimdi almak için ugras veriyorlar.İşte bizim yönetimin zihniyeti budur.

hayatımda bukadar kötü bir tarnsfer yapan yönetim görmedim.gecen sene elano nun yerine sağlam bir orta saha alamadık,bu sene zaten fiyaskonun da ötesi.bu adamları nerden buluyorlar gercekten mereak ediyorum

mehmet guven bile dikine oynamayi ogrenmis arkadas

Abdullah Avci´yi kücük görenler buyursun izlesin. Benim fikrime göre ligin en siradan kadrosuyla aslan gibi pas futbolu oynatiyor takimina senelerdir. Uzay takiminiza ne oldu? Fisss mi oldu?

en son bombada anıl karaerde yaşanıyor bildiğim kadarıyla. Çocugu 300 bin tl ye adana'ya verdiler şimdi almak için ugras veriyorlar.İşte bizim yönetimin zihniyeti budur.

ya arkadas sende sunlari sÖyledem durmadan defosu cikiyo bu yÖnetİmİn sİnİrİm bozuluyo saglik durumum kÖtÜye gİtmeye baslicak bÖle yazarsan.)))9

Abdullah Avci´yi kücük görenler buyursun izlesin. Benim fikrime göre ligin en siradan kadrosuyla aslan gibi pas futbolu oynatiyor takimina senelerdir. Uzay takiminiza ne oldu? Fisss mi oldu?

dusunmuyor degilim hagi yerine avci mi gelseydi acaba diye

bir maçlan kral yaparsınız, ertesi 5 maç üst üste kaybeder bu nasıl td avcı derler.Sadece büyük maçlar için yaşıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt