Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaş ne yaptın sen ya bizim gençlerimize güvenen kimse yokki..

Bende onu diyorum işte.Oynatmazlar.Hazırlık maçlarında bile oynatmazlar.Oynasın pafta işleri ne.Sonra alıyor anadolu takımları , nasıl kaçırdık elimizden diyorlar.

beyler rica ediyorum...Twitter

buradan baski kuralim...murat yalcindag official twitter...belki gs kulübünden okumazlar ama buradan yazilanlar kesin okunuyordur...lütfen...artik taraftar olarak görevimizi yerine getirme zamani gelmistir

Bİzde forvette nİye anil oynamiyor ben hala onu anlamiyorum. Sadece konyaya ÖzgÜmÜydÜ bu anil dİlaver.)

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Trabzonspor Farfan'ı almak üzereymiş...

1 minute ago

:)

buradan baski kuralim...murat yalcindag official twitter...belki gs kulübünden okumazlar ama buradan yazilanlar kesin okunuyordur...lütfen...artik taraftar olarak görevimizi yerine getirme zamani gelmistir

Hagi günü kurtarma derdinde ama onu bile beceremiyor bamla bizim şu anda tek yapabileceğiniz geleceği kurtarmak gençlere şans vermek malesef oda yok başarılı bir takımda neler olur iskelet kaliteli yerliler kaliteli yabancılar ve gençlerlede süslenir takım ama malesef hiç biri yok yeni yönetim yeni teknik heyet gelmeden vizyon sahibi iyi futbol beklemeyelim bence

Bişi sormak istiyorum . Bu sene başkanlık seçimi var mı acaba ?

hagi ye al culionu stancunu git demek geliyor su topculari gordukten sonra ayrica vizyonsuz yonetimide

abdullah avci gelsin sene yazin.

adam futboldan anliyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt