Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer yok beyler bir şey olsaydı buğun baya hareketli olması gerekirdi zira yarın son gün :(

Her maçta aynı şey. Bütün maçların yıldızı hakemler oluyor. Valla ben Türk hakemlerden yana değilim. Yabancı gelsin yönetsin tarafsızca.

hele bizim maçta tamam takım kötü ama bursa da ilk yarı bizden kötüydü, hem ofsayt hem el insan birini bari görür yazık ya..

schuster'de İBB'yi eleştirmiş bizim hatalarımızı bekleyerek oynadılar diye :D Komedi adam ya, hataları yapmak değilde onları değerlendirmek hata :D Bu arada Abdullah avcı'yı birkez daha takdir ettim. Bizim t.d miz olmasını çok isterim açıkçası.

schuster'de İBB'yi eleştirmiş bizim hatalarımızı bekleyerek oynadılar diye :D Komedi adam ya, hataları yapmak değilde onları değerlendirmek hata :D Bu arada Abdullah avcı'yı birkez daha takdir ettim. Bizim t.d miz olmasını çok isterim açıkçası.

Galatasaray taraftarı diye biliyorum Abdullah hocayı

hele bizim maçta tamam takım kötü ama bursa da ilk yarı bizden kötüydü, hem ofsayt hem el insan birini bari görür yazık ya..

-aynen renktaş. Hakemler düzgün yönetse tamam çok kötü top oynuyoruz ama en azından bi 7-8 puan fazlamız vardı.

Transfer yok beyler bir şey olsaydı buğun baya hareketli olması gerekirdi zira yarın son gün :(

Aynen öle renktaşş eee müthiş bir takım kurdular forvet süper defans süper önlibero müthiş gerard'da kimmiş yanında halt yemiş bırakta dinlensinler azcık değilmi...:mymeka:

öyle zaten :D O yüzden istiyorum zaten adam İBB'yi kaç yılda ne hale getirdi, bide bize gönül bağı var, takımı toparlar :D

daha önce teklif götürülmüştü Adnan Polat la arası açılmıştı Kalli nin son 5 hafta bıraktıgı sezon diye biliyorum hatta Adnan Polat varken Abdullah Avcı Galatasaray a t.d olamaz deniyordu falan sonrası ne oldu bilmiyorum

eskisehir mac kadrosu;

zapata

sabri-cana-servet-insua

yekta-neill-culio

kazim-stancu-arda

eger arda sakatsa yerine kewell oynar.ozaman sol bek hakan olur.malum yabanci sinirlamasi var.yada kaleye aykut gececek. en ideal kadro bu olur orta saha icin.

zaten kadronda 5 yabancı var insua oynayablir:)

-aynen renktaş. Hakemler düzgün yönetse tamam çok kötü top oynuyoruz ama en azından bi 7-8 puan fazlamız vardı.

ya orası garanti ben sana ufak bi hatırlatma yapıyım

1. sivas maçı neill a faul yaptığı halde mehmet yıldıza faul çaldılar gol oldu.

2. ASY de ki bursa maçında volkan şen topu göz göre göre eliyle kesti çift sarıdan atılmadı.

3. karabük maçında ilk dk da komedi bi penaltı çaldı aytekin durmaz

4. ankaragücü top hareketli aynı zmanda, yan hakem ofsayt kaldırıp tüm savunma oyuncularımızı şaşırttı ve gol oldu.

5.kayseri maçında elanoyu 2 kere biçtiler penaltı verilmedi.

6. şu oynadığımız bursa maçı

cagdas düzelmedimi daha antreman yapıyodu gelsinde kurtulalım su hakan baltası veya kazmasından..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt