Ata Tunçel
Kırmızı Üye
- 25 Ekim 2009
- 1.733
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Yeter onlara
tek maçlık galibiyet serisi bitti beşiktaşın![]()
Yeter onlara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek maçlık galibiyet serisi bitti beşiktaşın![]()
Her maçta aynı şey. Bütün maçların yıldızı hakemler oluyor. Valla ben Türk hakemlerden yana değilim. Yabancı gelsin yönetsin tarafsızca.
Transfer yok beyler bir şey olsaydı buğun baya hareketli olması gerekirdi zira yarın son gün![]()
schuster'de İBB'yi eleştirmiş bizim hatalarımızı bekleyerek oynadılar diyeKomedi adam ya, hataları yapmak değilde onları değerlendirmek hata
Bu arada Abdullah avcı'yı birkez daha takdir ettim. Bizim t.d miz olmasını çok isterim açıkçası.
hele bizim maçta tamam takım kötü ama bursa da ilk yarı bizden kötüydü, hem ofsayt hem el insan birini bari görür yazık ya..
Bizim sürekli bi yerimizde bir şeyler patlamıyor sanki.
Galatasaray taraftarı diye biliyorum Abdullah hocayı
Transfer yok beyler bir şey olsaydı buğun baya hareketli olması gerekirdi zira yarın son gün![]()
Galatasaray taraftarı diye biliyorum Abdullah hocayı
öyle zatenO yüzden istiyorum zaten adam İBB'yi kaç yılda ne hale getirdi, bide bize gönül bağı var, takımı toparlar
![]()
eskisehir mac kadrosu;
zapata
sabri-cana-servet-insua
yekta-neill-culio
kazim-stancu-arda
eger arda sakatsa yerine kewell oynar.ozaman sol bek hakan olur.malum yabanci sinirlamasi var.yada kaleye aykut gececek. en ideal kadro bu olur orta saha icin.
zaten kadronda 5 yabancı var insua oynayablir![]()
-aynen renktaş. Hakemler düzgün yönetse tamam çok kötü top oynuyoruz ama en azından bi 7-8 puan fazlamız vardı.