Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misimovic'i alıyormusuz.

Kaynak sağlam :ays:

galatasaray toplanmasi icin en az 5 yil gerekir baskanindan temizlicisine top toplayicisina kadar hepsini gonderip klubu yeniden insaat edilmesi lazim.

resmen olum sessizligi var takimda ve yoneticilerde ,bize cok acil orta sahanin ortasina 1 adet adam lazim ,kaldiki baskan kendi agziyla soyledi on libero alicaz ve transfer bitmedi diye,nedir bu sorun neden kimse gormuyor gidin okuyun heryeri butun gazeteleri yada sokakta kime sorsan herkezin fikri ayni orta saha top yapabiliecek neden hala yonetimden bir kisi farkinda degil bunun,cildirmamak icten bile degil

resmen olum sessizligi var takimda ve yoneticilerde ,bize cok acil orta sahanin ortasina 1 adet adam lazim ,kaldiki baskan kendi agziyla soyledi on libero alicaz ve transfer bitmedi diye,nedir bu sorun neden kimse gormuyor gidin okuyun heryeri butun gazeteleri yada sokakta kime sorsan herkezin fikri ayni orta saha top yapabiliecek neden hala yonetimden bir kisi farkinda degil bunun,cildirmamak icten bile degil

Yok ya, basından kim televizyona çıkıyorsa, Balta iyiydi neden çıktı ? Sarp iyi adam neden oynamıyor, ben olsam Ayhan Sarp başlardım falan diyen var.

Herhalde onları dinliyor bizimkiler.

dün eğer kazansaydık transfer falan yapmazlardı da şimdi gündem değiştirmek için bi taraflarını sıkıp birini alırlar gibime geliyor..biglia miglia artık neyse..

gönderilecekler

- aykut

- ufuk

- gökhan zan

- hakan balta

- serkan kurtuluş

- barış

- ayhan

- mustafa sarp

- aydın yılmaz

- mehmet batdal

bİ serkan kurtulus konsunda katilmayablİrİm onuda mustesem tuttugiumdan degİl enazindan beledİye macini 2tane asİstİyle kazandirdi bİze..

dün eğer kazansaydık transfer falan yapmazlardı da şimdi gündem değiştirmek için bi taraflarını sıkıp birini alırlar gibime geliyor..biglia miglia artık neyse..

"Bu sezon bu kadroyla devam edip kupa için mücadele edeceğiz, ligde de bitirebildiğimiz kadar yukarda bitirmeyi hedefliyoruz."

Fener orta sahaya takviye yapıyor bitmek üzereymiş transfer,Aykut söyledi biraz önce,ama isim söylemedi..

Nancy taraftariyim ayni zamanda kombinem var ama bu sene hic zevk yok Dia gitti takim bitti :S

yoksa Manchester United i tutarim avrupada

Fransaya selamlar dostum yaa bu Dia orda daha mı iyi oynuyodu yoksa aynı mı burdada iyi çalımlar atıyo ama ben daha çok şey bekliyordum ondan yanıltı beni...

BAM artık BAMBU olmalı beyler.

Barış - Ayhan - Mustafa - Balta - Ufuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt