Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok merak ediyorum bu yönetim bizim orta sahaya ısrarla niye bi ust duzey oyuncu almıyor anlamıyorum ...

15 maçı neden almayalım , cok zor bir olay bu ya neden olmasın. Bunun tek yolu birlik olmak kenetlenmek . Neden Galatasaray eskisi gibi olmasın. Yeni bir stadımız var orayı cehenneme neden ceviremeyelim. Hagi biraz kafayı kullansın yeter ya o futboldan anlamıcaksa o hırslı olmucaksa kim olucak.

sen çok çizgi film izliyorsun galiba arkadaşım

Serkan'ın en azından ortaya koyduğu ruh ve hırs açısından diğerlerinden farklı olduğunu kabul ediyorum ancak kalite açısından kendini geliştirebileceğini düşünmüyorum. aydın gibi hergün patlayacak diye bekleriz bence.

Transfer olmazsa bam 3 lÜsÜnden 1 İ kesİnlİkle gene oynar bu takimda.. Transfer beklİyorum ben. Transfer bİtmedİ dİyİp bİzİ kİmse kandiramaz pİskopata bagladim İyİce..

Sergen TRT de protesto hakkında konuşuyor..Bana o kadar laf söylediniz bugün gördünüz demeye getirdi:D

sabri %5000 kalmalı. Takımda ruh yok diyoruz sonra sabri'yi yollamaya kalkıyoruz. Yedek dursun ama takımda kalsın sabri.

Benim de öyle dediğim oluyordu ama dünkü sürekli geri pas, aldığı topu hemen yanındakine verip kaçıp umrunda olmaması, 1 kere ileri sağdan oynamaması delirtti beni.

YAw Lig tv de salı gece 00:00 kadar transfer olabilir dediler ben yarın son gun sanıyodum..

Fransaya selamlar dostum yaa bu Dia orda daha mı iyi oynuyodu yoksa aynı mı burdada iyi çalımlar atıyo ama ben daha çok şey bekliyordum ondan yanıltı beni...

Dia dehset oynuyordu burda takimi o goturuyordu hele bir schalke maci vardi uefada lincoln i isliklayip durduk kiz gibi kendini yere atiyordu 3-1 almistik o maci ,ayni zamanda correa takimin hocasi fergusondan sonra ikinci hoca istikrarda 10 sene oluyor takimin basinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt