Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

elano sallamış yine, maç devam ediyor 5. golü mü oldu bu? seneye kesin italya'da bu adam, iyi paraya satsalar da biz de payımızı alsak!

boşverin transferi mehmet güven döktüryo .bugün attığı 2 golden önemlisi ,gün gittikçe yetenekleri piyasaya çıkyo . müthiş bi yetenek. biz gençlere önem vermediğimiz sürece,şöyle böyle dediğimiz sürece sarpları,ayhanı,barışı izlemeye mahkum bir taraftarız !musa,emre kiralık gidiyorsa. şu halde bile şans bulamıyolarsa ne diyebilirimki. transferin hiç önemi yok ne varsa altyapıda var !artık anlayın bunu !yiğit gökoğlanı bilen bilr,bir kaç maç oynaması yetti yeteneklerini sergilemesi için !berkinde ,anılda ,cem sultanda ,bilalde ,cumhurda inanın bana bu takımda müthiş işler yaparlar !ama artık yetti !zamanı geldi !

Aynen Sergen zaten ben Mehmeti verdiğimizde baya bi uzulmuştum ama her alide daha iyisini alırız demiştim kimseyi almadık ustune SARPI getirdik :(

ben de mehmet güven gitsin diyordum ama yerine selçuk falan gelsin istedik, onlar sarpı getirdi!

Ben Insua´nin 4 Milyon ettigini düsünmüyorum. 4 Milyon Euro´ya müthis bir sol bek alirsin. Tabiki bu isten anlayan birisi müthis bir sol bek alir. Ben begenmiyorum Insua´yi. Eveh 10 tane Balta eder ama yeterli degil.

Ben Insua´nin 4 Milyon ettigini düsünmüyorum. 4 Milyon Euro´ya müthis bir sol bek alirsin. Tabiki bu isten anlayan birisi müthis bir sol bek alir. Ben begenmiyorum Insua´yi. Eveh 10 tane Balta eder ama yeterli degil.

bize bizim takımdan yeterli olan kaç tane adam sayabilirsin?

bencede alınmaz zaten sezon sonu

Ahanda şuraya yazıyorum bizimkiler Elano yu alır sonrada yüzde 30unu Santos geri gönderdi kara girdik diyede açıklama yapar

Transfer olsa ne olur.Nasıl olsa yedek kalıyor.Biri milleri oynatmak için sercan ve volkanı kesiyor.Diğeri korkudan forvetsiz çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt