Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hagi ile hiç ideal kadro çıkmadık. servet ve neill savnmada.önlerinde cana sağ da yekta solda coliu önlerinde stancu(arda gelinceye kadar) ve baroş.. bence sorun çözülür...

ya aga ciksak ne yazar ??? sen hic umutlaniyormusun oynanan futboldan ?? adamda TD'ligin T'si yok yaa...nefret ediyorum ondan, onu getirenleredn ve onun getirdiklerinden ...hele o tercümani beni iyice fitil ediyor...hangisi hangisinin tercümani oldugu belli degil..!!!

Mehmet Güven'i mumla arıyorum :o Bam dan çok daha iyi oynardı şuan.

aydına sabredıldıgı kadar mehmet guvene sabır gosterılseydı adam sımdı cok daha iyi yerlerdeydi fakat hala bızım yonetım akıllanmamıs olacakki sımdıde musayı kıraya konyaya gonderdıler.Bu saatten sonra bu takımdan cacık olmaz

Transfer Gaziantepe yenilirsek olur..Aaaaa unuttum o zaman transfer dönemi bitiyormuş :)

aydına sabredıldıgı kadar mehmet guvene sabır gosterılseydı adam sımdı cok daha iyi yerlerdeydi fakat hala bızım yonetım akıllanmamıs olacakki sımdıde musayı kıraya konyaya gonderdıler.Bu saatten sonra bu takımdan cacık olmaz

yok ya..m.güvenin sarp'dan farki yoktu...dahada beterdi üstelik

Skibbeyi hatırlayın her maç mehmet güveni oynatırdı kızardık demekki adamın bildiği bişey varmış:D

ufuk

sabri neill servet insua

cana

yekta coliu

stancu(arda)

baroş

40 milyon a ancak dogru duzgun bir takimimiz olur.. baska turlu palavra..

bence bugün kesinlikle alanzinho ve yattara oynamalıydı gördük engini felan

resmi aciklama geldi: yarin Bony Wilfried Vitesse ye resmi imza atacakmis.. 4 milyon euro bonservisi

1)Servet Çetin-Lucas Neill-Lorik Cana bu takımın savunma gücünü oluşturan en önemli oyuncular.(Servet'i her ne kadar beğenmesemde şu anda takımın yerlilere göre en iyi savunmacısı)

2) Arda Turan-Milan Baros-Harry Kewell bu 3'lüde takımın kalitesini arttıran hücum anlamında takımın en önemli isimleri.

Bursaspor maçında bu oyunculardan sadece 1 tanesi oynadı.Ama yine de bu takımın kalite eksikliği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt