Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mehmet güven'in bizde oynadığı zamanları herkes unutmuş galiba.. adam ayhan'ın genç haliydi. bizi şampiyonlar liginde iyi takım yapacak oyuncu mehmet güven mi olur. bugünkü hali bile bizde oynaması için yetmez. anlaşılan herkes hedef küçültmüş,kimse avrupada başarıdan bahsetmiyor.

BAM'dan o bile iyi diyoruz.

Emre Çolak fiziğindeki adamlar bile eziyordu Mehmet Güven'i. Dokundu mu rakip, direk kaptırıyordu topu.

Culio=İniesta

Yekta=Xavi

Kazım=Benzama

Cana=Alonso

Stancu=Özil

Bu benzetmeler 1 ay içinde taraftarlar tarafından yapılmıştır.Bizim yerli-yabancı kalitemiz çok kötü.Bu adamlar Galatasaray'ın 11 topçusu olamaz.Bunlar yedek kulubesinden oyuna girmesi gereken adamlar.Ama öyle bir kadro kurulduki kim gelse Xavi der olduk.

Sanami soracam hangi konuda hangi futbolcu hakkinda yorumumu yazmak icin. Benim gözümde bes kurus etmez, düz, ve Hamburg macinda yenilgimizin bas rolünü oynayan Ayhandan 10 kat daha kötü bir oyuncu!

Herkesin fikrine saygım var, senin fikrine de saygılıyım. Aynı şeyi senden de beklerim ama. ;)

herkes neden bir anda Mehmet güven sevdalısı oldu beyler ne yaptı bu adam ya :D Biz burda birara ronaldinho'yu beğenmiyorduk be :o

Fizikte BAM etkisi diye bişey bulmuş bilim adamları :) Kör ölür badem gözlü olur misali.. Ömründe BAM görmüş camiaya, giden gençleri özler, gözleri dolar. Buna BAM etkisi denir :)

Culio=İniesta

Yekta=Xavi

Kazım=Benzama

Cana=Alonso

Stancu=Özil

Bu benzetmeler 1 ay içinde taraftarlar tarafından yapılmıştır.Bizim yerli-yabancı kalitemiz çok kötü.Bu adamlar Galatasaray'ın 11 topçusu olamaz.Bunlar yedek kulubesinden oyuna girmesi gereken adamlar.Ama öyle bir kadro kurulduki kim gelse Xavi der olduk.

Kazım, C.Ronaldo olucak ama hacı. Cana'da Mascherano...

ovv!kaç maç oynadıki. oynadığı maçlarda gördük. özellikle bayerleverkusen hazırlık maçında yaptığı iki vuruş akıllarda kalmıştır sadece ..ama potansiyeli olan bi oyuncu halada öyle ....altaya attığı kafa golü.....

Merak etme gayet izledim, gittikten sonra da izledim layığını buldu şimdi.

Galaasaray'ın golü 31 numara mercimek Bakiiii Mercimek Bakiiiiiii Mercimek Bakiiiiiiiii

3 transfer olsa ne olacak yarin takim bitmis ! bastan asagi revizyon gerek hem takimda hem yonetimde 1-2 sezon surer en azindan tabi olursa ,sampiyonlar ligi muzigini ozledimmm acayip moralim bozuluyor :o

Bato19O5

Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck:"Yarin birisi ayrilacak takimimizdan büyük bir ihtimalle. Isim veremem ama bizim icin önemli biri."

Galatasaray Cafe Crown, yabanci bir pivot transferi icin calismalarini sürdürüyor. (Kaynak: Eyüp Yildiz)

Face'de Galatasaray Basketbol'da yazıyor. Onlar baskette yalan haber vermezler.

şöyle düşünün kadroda m.güven olucağına m.sarp olsun ben faydalı olucağına inanıyorum stoperde oynayabiliyormuş üstelik sıkıntı olduğunda stoperde oynar.. mustafa sarp ilk geldiğinde yapılan yorumlardan biri stoper de oynuyormuş yarıldım resmen:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt