Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ahhhaaaaaaaaaa Mehmet GÜVEN dediniz dediniz abicim TRT1 de hakan ŞÜKÜR bize önlibero olarak tavsiyee etiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))

Hayırlısı olsunnnn

şöyle düşünün kadroda m.güven olucağına m.sarp olsun ben faydalı olucağına inanıyorum stoperde oynayabiliyormuş üstelik sıkıntı olduğunda stoperde oynar.. mustafa sarp ilk geldiğinde yapılan yorumlardan biri stoper de oynuyormuş yarıldım resmen:)

:akansular:

Kazım, C.Ronaldo olucak ama hacı. Cana'da Mascherano...

Profesyonel oyuncularımız , Hakan Kadir BALTA, Ayhan AKMAN, Mustafa SARP, Barış ÖZBEK ve Mehmet BATDAL süresiz kadro dışı bırakılmıştır.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Böyle bir yazı bekliyorum.

Sezon sonu söyle keita tarzi 6 tane maymun gibi kalipli zenci gelse bu takim ucar :D

Profesyonel oyuncularımız , Hakan Kadir BALTA, Ayhan AKMAN, Mustafa SARP, Barış ÖZBEK ve Mehmet BATDAL süresiz kadro dışı bırakılmıştır.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Böyle bir yazı bekliyorum.

batdal kadroya giriyormu maçlarda :tiphat: ama ben batdal'dan yanayım. İzmirliyim sonuçta Batdal'a sempatim var :D

Hayretle okudum izledim ,nasil bir ruh hali var forumda inanilmaz.Aylardir takim bitmis hepsi gonderilmeli,yeniden yapilanma olmali diyen insanlar.Hagi ile baslayin bu surecte maglubiyet sonrasinda herkesi gene asmislar.Bu insanlar ya revizyonun yeniden yapilanmanin anlamini bilmiyorlar,yada mucize bekliyorlar bir iki ay icinde.Ben iyi yolda oldugumuzdan gayet eminim,bazi oyuncularin yoklugunu cok sancili cekiyoruz ama Hagi'nin kellesini isteyenleri insafli ve sabirli olmaya davet ediyorum.

Hiç istemiyorum bu transferi ne gerek var yeni Mehmet Güvenlere! Biri Mustafa Sarp transferi için yazmış o zaman :)

Bu yönetim gitmediği sürece kimse takımdan başarı beklemesin,maddi başarısıyla övünedursun Adnan polat

bir besiktas taraftari: bize havalimani yapin, transferler icin

gariblerim. adamlar nekadar da sevinmis bu sezonki transferlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt