Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

seneye abdullah avci gelsin ve tek sorumlu olsun kimse burnunu sokmasin adamin isine

abdullah avcı kim beyler ya. ne yapmışta galatasaraya gelecek. hagi'den çok mu üstün? kontratak futbolu oynatmakla büyük hoca olunmaz. popülizm den vazgeçelim. tek çare istemesemde fatih terim başka bir çıkış yolu zor görünüyor.

seneye abdullah avci gelsin ve tek sorumlu olsun kimse burnunu sokmasin adamin isine

dimi sonra o da korkak olsun galatasarayı ibb sanııyor densin takıma kontraatak oynatıyor densin o da kovulsun arif erdem gelsin yanına hakan şükür sene sonuna kadar onlarda kovulsun ondan sonra hasan şaş gelsin.....

hala sorunun teknik direktörde olduğunu sanan fazla saf arkadaşlar var sanırım dimi bu adamlar sihirbaz bi hokus pokus yapıcaklar şapkadan tavşan çıkarıcaklar tamam zaten

abdullah avcı kim beyler ya. ne yapmışta galatasaraya gelecek. hagi'den çok mu üstün? kontratak futbolu oynatmakla büyük hoca olunmaz. popülizm den vazgeçelim. tek çare istemesemde fatih terim başka bir çıkış yolu zor görünüyor.

adam İBB'yi nerden nereye getirdi renktaş, Hagi ne yaptı diğer takımlarda veya Terim 2.döneminde takımı neredeyse s.... attı.

adam İBB'yi nerden nereye getirdi renktaş, Hagi ne yaptı diğer takımlarda veya Terim 2.döneminde takımı neredeyse s.... attı.

abdullah avcı'yı bende beğniyorum.. adam takıma göre sistem yapıp oynatıyor bence.. milli takım yönetmiş adam kariyerini incelersek.

hagi yapamayacak belli isterse 2yıl verin olmuyor olmuyacak..

abdullah avcı belki cok iyi deildir ama hagi den iyi oldugu kesin ...

nereye gelmiş renktaş belediye. kaç yıldır aynı takımla oynuyor ilk beşi göremedi ya. kesinlikle sorun hocalarda değil bunu anlamamız lazım. sorun disiplinsizlik, başı bozukluk ve yönetimsel abukluklar.

kaçıncı ligden geldi adamlar, hep aynı takımla oynuyor dediğin takımı kurdu işte abdullah hoca.

Kimse de gelmez,kimse de gitmez.Yıldızmış,samanyoluymuş hikaye.

Kaptana bak hele kaptana..Gemisini ilk terkeden kaptan..Galatasaray tarihinde takımını bu kadar toplayan,çeki düzen veren KAPTAN görülmemiştir daha..İngiltere'ye de kaçacak o,eminim ben..

Artık ağzımı bozucam.Bu odunlarla,bu onursuzlarla,formanın ve aldığı paranın hakkını veremeyen bu haramyedilerle ancak bu kadar olur.

Siz futbolcuysanız,ben de milli yüzücüyüm.Hepiniz allahınızdan bulun.Haramyediler...

Özellikle Barış-Ayhan-ufuk-Zarp..5 para etmezsiniz.5 para etmediğiniz için de elde kaldınız.Sizler ancak cacığa yanmalzeme olursunuz.

Artık çok sinirliyim.Oynayacağınız topa da lanet olsun,atacağınız gole de.

İnsan 1 atak da mı yapamaz ,Bursa kalesine 1 kere de mi gidemez.

Kazımmış.Gördük kazımı.Belediye çöplüğü gibiyiz mübarek.Geri dönüşüm kutusuna çevirdiniz takımı milletin ARTIKLARINI toplayarak.

Yönetimdekiler,futbolcular.Allahınızdan bulun.YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE..daha da başka birşey demiyorum.

abi yılmaz vural gelsin döve döve oynatır adamları :D

abdullah avcı belki cok iyi deildir ama hagi den iyi oldugu kesin ...

yapmayın beyler ya hagi nin futbol bilgisi kimde var allah aşkınıza. tamam şuan tercihleri yanlış olabilir ama beklemek lazım biraz sabır. yani bu ülkede ertuğrul sağlam şampiyon oluyor hagi olamayacak geçiniz beyler geçiniz. bu denli üst düzey futbol oynamış adamın futbol bilgisini teknk yönünü tartışmak haksızlık. sorun hagi de falan değil sorun başka yerlerde.

Beyler,transfer dönemi 5 Şubat'ta mı kapanıyor?

Abdullah Avcı adam gibi adam antrenörlügüne dicek hiçibiseyimiz yok beyler.

yapmayın beyler ya hagi nin futbol bilgisi kimde var allah aşkınıza. tamam şuan tercihleri yanlış olabilir ama beklemek lazım biraz sabır. yani bu ülkede ertuğrul sağlam şampiyon oluyor hagi olamayacak geçiniz beyler geçiniz. bu denli üst düzey futbol oynamış adamın futbol bilgisini teknk yönünü tartışmak haksızlık. sorun hagi de falan değil sorun başka yerlerde.

Maradona ?

Kimse de gelmez,kimse de gitmez.Yıldızmış,samanyoluymuş hikaye.

Kaptana bak hele kaptana..Gemisini ilk terkeden kaptan..Galatasaray tarihinde takımını bu kadar toplayan,çeki düzen veren KAPTAN görülmemiştir daha..İngiltere'ye de kaçacak o,eminim ben..

Artık ağzımı bozucam.Bu odunlarla,bu onursuzlarla,formanın ve aldığı paranın hakkını veremeyen bu haramyedilerle ancak bu kadar olur.

Siz futbolcuysanız,ben de milli yüzücüyüm.Hepiniz allahınızdan bulun.Haramyediler...

Özellikle Barış-Ayhan-ufuk-Zarp..5 para etmezsiniz.5 para etmediğiniz için de elde kaldınız.Sizler ancak cacığa yanmalzeme olursunuz.

Artık çok sinirliyim.Oynayacağınız topa da lanet olsun,atacağınız gole de.

İnsan 1 atak da mı yapamaz ,Bursa kalesine 1 kere de mi gidemez.

Kazımmış.Gördük kazımı.Belediye çöplüğü gibiyiz mübarek.Geri dönüşüm kutusuna çevirdiniz takımı milletin ARTIKLARINI toplayarak.

Yönetimdekiler,futbolcular.Allahınızdan bulun.YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE..daha da başka birşey demiyorum.

.

Böyle kücümsemekle olmuyor bu isler. Abdullah Avci U17 Milli Takimini Dünya 3.sü yapmis, IBB gibi taraftari olmayan, stadi olmayan, siradan oyunculara sahip bir takimla senelerdir büyük takimlara kök söktürüyor. Beklenenin üstünde performans sergiliyor. Pas futbolunu en iyi uygulayan takimdir IBB benim gözümde. Ve bu pas futbolunu bu oyuncularla yapiyor. Abdullah Avci cok iyi bir Teknik Direktördür ve kesinlikle Galatasaray´i hakediyor. Keske sezon sonunda anlassak. Ciddi bir teklif yaparsak kesinlikle gelir bize. Ona sezon basinda teklif yapacaksin, sezon ortasinda degil.

Hagiymiş,ne Hagisi?Futbolculukla teknik adamlık bambaşka birşey.Geleceği zaman başarılı olamayacağını söylemedikmi.Daha önce denemedikmi?

madem eskilere deniycez,neden Gerets denenmedi,neden Lucescu?

Hep kurulu işler bunlar.Ben sana yediririm parayı,sen bana,o Hagi'ye,Hagi Becali'ye.Bu işler böyle.Çark böyle dönüyor.Türkiye'de başarılı hiçkimse 1 yıldan fazla kalmaz.Kovulur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt