Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bende affedeceklerini tahmin ediyorum.Takımın ihtiyacı var.8 m.bonservis yıllık 2.2 m.euro. sokağa atılamaz.

ya iyi de hagi demedi mi kapandı o konu benim için diye affedilirse nası cıkacak bakacak mılletın yuzune kesınlıkle kabul etmez bence hagi hem yapısına da aykırı yönetim zorlarsa da ceker gider görürsünüz bak :)

Sahada 3 tane odun olmadıımı,geriye kalan 8 kişi iyi saklanamıyor onların arkasına ;)

Sahada 3 tane odun olacakki,geriye kalan 8 kişi göze batmayacak ;)

oyle tabide bu adamlar sakatlanmıyoda dıger adamlar neden bu kadar cok sakatlanıyo ayrıca darbeye baglı sakatlıklarda degıl yani bu kadar ezdıgımız adam dıgerlerınden daha mı prof. sorusu gelıyo ınsanın aklına

Beyler transfer olmayacak diyorlar? Kim dedi?

Ben de yapayim bir kadro konu kilitlenmeden (:

Sabri----Neill-----Gøkhan-----Caglar

-------Cana------Culio------------

------------Misi------------------

-----Pino--------------Arda------

------------Baros----------------

Misi , Pino ve Arda uclusunu sabit oynamasin yalniz. Surekli alan degistirsinler vs. vs. Iste yalniz tabi cok sakatlik oldugundan nedense bir turlu bøyle bir kadro olmuyor. Fakat en mantikli gørunen bizim ikili orta saha ile oynamamiz. Onlerinde yeri gelir Yekta'da oynar. Hatta Neill ve Cana'da yer degistirebilir. Onlarin onlerinde ya 10 numara bu pozisyonda Arda'da oynayabilir sonra Misi var. Olmadi forvet arkasinda Stancu ya da Pino gibi ya da Stancu forvet arkasinda Pino gibi vs. vs. seyler yapilabilir.

Misi , Pino ve Arda uclusunu sabit oynamasin yalniz. Surekli alan degistirsinler vs. vs. Iste yalniz tabi cok sakatlik oldugundan nedense bir turlu bøyle bir kadro olmuyor. Fakat en mantiki gørunen bizim ikili orta saha ile oynamamiz. Hatta Neill ve Cana'da yer degistirebilir. Onlarin onlerinde ya 10 numara bu pozisyonda Arda'da oynayabilir sonra Misi var. Olmadi forvet arkasinda Stancu ya da Pino gibi ya da Stancu forvet arkasinda Pino gibi vs. vs. seyler yapilabilir.

gokhanı cıkar ordan 15 dk. da omzu cıkar onun :D

ulen herkes kadro kuruyo fantezi yapıyos artık. oynatacak adam bulsam bende yazıcam bi kadro:)

Transfer olabilirde..Olmayabilirde..Biz Galatasaray ın menfaatleri çerçevesinde hareket ediyoruz :)

Misi , Pino ve Arda uclusunu sabit oynamasin yalniz. Surekli alan degistirsinler vs. vs. Iste yalniz tabi cok sakatlik oldugundan nedense bir turlu bøyle bir kadro olmuyor. Fakat en mantikli gørunen bizim ikili orta saha ile oynamamiz. Onlerinde yeri gelir Yekta'da oynar. Hatta Neill ve Cana'da yer degistirebilir. Onlarin onlerinde ya 10 numara bu pozisyonda Arda'da oynayabilir sonra Misi var. Olmadi forvet arkasinda Stancu ya da Pino gibi ya da Stancu forvet arkasinda Pino gibi vs. vs. seyler yapilabilir.

gokhan zan varda servet yokmu şaka gibi:)) servette cok iyi sayılmaz ama gökhan zana 5 basar 10 artar:)

Arkadaslar son gelişmeleri pek takip edemedim transfer olacakmı o tür demeçler verildimi

bide misimovic in affedileceğini nerden cıkardınız

bana göre de uygun kadro budur hatta arda nın olmayacıgını dusunursek orda kewell oynayabilir ama bu kadro hagi ye ters hagi yi bozar adam illa 3 tane kosan savunma yapan kalas ortasaha istiyor hayatta böyle cıkarmaz heralde takımı ama cıkartırsa da helal olsun bak olacak heralde bişiler diyecem ya yine bunu görenin o değil tugay oldugunu da dusunebılırım :)

Hasa sas Hagi ile birebir konusmus ve orta sahadaki topcularin kalitesiz olduklarini biliyor ve bunu cözmeyi calisiyor, Culio, Yektayi falan bu yüzden aldi zaten diyor. Ama takimin kimyasi bozuldu diyor. Bir gün kaleci sorun oluyor, diger gün stoperde Canayi oynatmak zorunda kaliyor, baska gün forvetsiz kaliyor vs vs, bir sorun cözülmeden, diger sorun ortaya cikiyor diyor. Bu yüzden daha istediklerini yapabilmis degil diyor. Üstelik takimin en kaliteli en banko oyunculari ya sakat, yada milli takimda vfalan diyor. Galatasaray zaten camia olarak cok zor günleri yasiyor, bu yüzden Hagi icin su an önemli olan 3 puanlar diyor. Yoksa sorunlarin farkinda, bizim burda gördüklerimizi görmüyor degil ya diyor.

Millet BAM neden oynatiliyor diye mail yagdirdi dün futbolherseydir programa, Hasan asagi yukari böyle konustu.

gokhanı cıkar ordan 15 dk. da omzu cıkar onun :D

Olur o zaman bir tane øn libero transferi yapin. Cana ve Neill defansta oynasin sonrasinda øn libero Cana yerine gecsin ve sag kanatta da Yekta oynasin. Hem Yekta kosuyor cok fazla orta sahaya ve takim savunmasina da yardim eder surekli.

ha bu arada bi de gökhan ı cıkar ordan simdi oldu ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt