Emre Türkarslan
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2010
- 407
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti
sen de kendınce haklısın ama bosver herkes nası mutlu oluyosa oyle yapsın ... ama benim dediğim bi adam gibi planlama yok bi kere önce hagi ile devam edip etmeyeceğinize bi karar verin eger edecekseniz tamam diyecek bişiyim yok ama etmeyecekseniz ki sanki oraya dogru gidiyor olay o zaman bu aldıgınız oyuncuları nıye aldınız hem de hepsini haginin istediği sekilde aldılar demek ki devam edecekler hagi ile ama böyle giderse de isteseler de devam edemeyecekler o zaman bu aldıgın adamlar nolacak yenı gelecek hoca ben ıstemıyorum bunları dersen napıcaksın planlama yok renktaş...
Devre arasında yapılmaz bunlar sadece takviye yapıldı sezon sonu gönderielecektir 6-7 oyuncu onlarda görüyor heralde sadece biz izlemıyoruz.
Gariptir ki bu başlıkta hep bir heyecan hep bir isim konuşuluyor sezon sonu olsa anlarımda şimdi kimi alacak kimi gönderecek çok saçma beklenti fazla gereksiz bir beklenti hemde elde sadece kupa kalmış sabır biraz sezon sonu olur ne olacaksa şimdi neden bu heyecan anlayamadım bazı arkadaşların yorumları hiç gerçekci değil isim olsun heyecan olsun lafım onlara..
sen de kendınce haklısın ama bosver herkes nası mutlu oluyosa oyle yapsın ... ama benim dediğim bi adam gibi planlama yok bi kere önce hagi ile devam edip etmeyeceğinize bi karar verin eger edecekseniz tamam diyecek bişiyim yok ama etmeyecekseniz ki sanki oraya dogru gidiyor olay o zaman bu aldıgınız oyuncuları nıye aldınız hem de hepsini haginin istediği sekilde aldılar demek ki devam edecekler hagi ile ama böyle giderse de isteseler de devam edemeyecekler o zaman bu aldıgın adamlar nolacak yenı gelecek hoca ben ıstemıyorum bunları dersen napıcaksın planlama yok renktaş...