Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barış - Ayhan - Mustafa = BAM birleşimi böyle bişey çıkmış.

4.jpg

yanliz bu servetede benziyor:D

ben ufuk un arkasindayim hala. volkan da zamaninda ne goller yedi hepimiz biliyoruz. ama simdi en iyi yerli kaleci.milli takimin vazgecilmezi.ufuk ta zamanla iyi olcaktir ben eminim.

ben bitel yedigi goller icin kötü demiyorumki adam cıkılcak topa cıkmıyo. kısacası güven vermiyo ve kendine güvenmiyo. bi kaleci kendini belli eder. tamam hatalı goller yer ama birazda tutsun be kardesim hangi macı kurtardı bu herif. volkan hata yapıyo ama adam bi sürü puanda kazandırıyo. görün gözünüzü seviyim.

oldu artik yapicak birsey yok. orta sahadaki elemanlarda piknik yapiyordu sanirim adamin onu ne guzel acik bitane basan adam yok.

ortasahadaki adamlar da,40 metreden gelen topu ufuğun içeri alacağını düşünememişlerdir belki de...tv başındaki Taraftarlar biile düşünemediler,bırak ortasahadakileri..

ortasahadaki adamlar da,40 metreden gelen topu ufuğun içeri alacağını düşünememişlerdir belki de...tv başındaki Taraftarlar biile düşünemediler,bırak ortasahadakileri..

sutu bosver belki adam orta acacak yada ara pasi verecek. o kadar onu acik birakilmaz ki.

peki arkadaş böle kötü haberleri vermekten zevk mi duyuyomuş allahm yarabbim ya fener gider velosoyu alır yine almadık bir önlibero allahım çıldırcam ya fıttırcam şu adamalrı izlemekten bamı izlemekten ya bari şu misimovic gibi bir hazineyi kulnasak ya hagi nedir bu inat arkadaş ya ne yaptı bu adam sana ya sen bi misimovici silmekten önce şu ahyanları sarpları bi defetsene ya

kendine gel renktaş kafayı yicen bu gidişle biz hunileri taktık sende tak istersen:))

images

galatasaray futbol tarihindeki en büyük hata

Ya arkadaslar tamam yönetim kötü teknik direktör hatalı kadromuz o kadar iyi degil ama bu kadarda basiretsizlik olmaz bir takımda

1 takımın ilk 11 inde oynayan bu kadar topcu sakat olur mu baros arda pino sakat kewell ve neill milli takımda yani 5 tane futbolcu örnek veriyim barcadan messi villa xavi iniesta ve puyol u cıkar bakalım chelsea den drogba anelka maluoda lampard terry cıkar fenerden niang alex dia emre ve lugano cıkar vb birsürü örnek verebilirim

2 Bireysel hatalardan kaybettiğimiz macların haddi hesabı yok en son bursa macı o kadar her hafta cogu lig macını izliyorum su ana kadar bizim kadar bedava goller yiyen bir takım daha görmedim.

Ya arkadaslar tamam yönetim kötü teknik direktör hatalı kadromuz o kadar iyi degil ama bu kadarda basiretsizlik olmaz bir takımda

1 takımın ilk 11 inde oynayan bu kadar topcu sakat olur mu baros arda pino sakat kewell ve neill milli takımda yani 5 tane futbolcu örnek veriyim barcadan messi villa xavi iniesta ve puyol u cıkar bakalım chelsea den drogba anelka maluoda lampard terry cıkar fenerden niang alex dia emre ve lugano cıkar vb birsürü örnek verebilirim

2 Bireysel hatalardan kaybettiğimiz macların haddi hesabı yok en son bursa macı o kadar her hafta cogu lig macını izliyorum su ana kadar bizim kadar bedava goller yiyen bir takım daha görmedim.

okuduk kardes sen niye bukadar dert ediyorsun. 2.defa yazmaya gerek yoktuki:D

sen de kendınce haklısın ama bosver herkes nası mutlu oluyosa oyle yapsın ... ama benim dediğim bi adam gibi planlama yok bi kere önce hagi ile devam edip etmeyeceğinize bi karar verin eger edecekseniz tamam diyecek bişiyim yok ama etmeyecekseniz ki sanki oraya dogru gidiyor olay o zaman bu aldıgınız oyuncuları nıye aldınız hem de hepsini haginin istediği sekilde aldılar demek ki devam edecekler hagi ile ama böyle giderse de isteseler de devam edemeyecekler o zaman bu aldıgın adamlar nolacak yenı gelecek hoca ben ıstemıyorum bunları dersen napıcaksın planlama yok renktaş...

Ben Hagi'ye biraz daha zaman tanıyacaklardır diye düşünüyorum.Çünkü istediği adamlarıda almaya çalıştılar az çok.Kısa bir sürede oturtamaz kendi kadrosunu kurmak istiyor haklı olarak.Olurda ligde kötü sonuçlar devam edip daha alt sıralara giderse yönetim çok zorda kalır.Planları6 aylık yaparsan bu duruma düşmen normal yani.Umarım her şey daha güzel olur..

Umarım Fener de BJK de en iyisini alır.. Umarım her şeyin en iyisini alırlar.. Bu yönetime de bu TD'ye de bu mustehak... Boşuna bu başlıkta hala umutlar besliyoruz.... Üzüleceğini bile bile don kişotculuk oynuyoruz hem ligde hem transferde hem de Türkiye Kupasında...

Bu BAM onlara BAM dedigimizi biliyorlarmidir acaba? :) Cok merak ediyorum :D Mesela Mustafa Sarp alay konusu oldugunu biliyormudur? Baris apachi oldugunu biliyormudur?

ulan o hakemle ufuga az sövmedim dün. o hakemin yönettigi macı icime sindremiyorum arkadas adam resmen bizle aly etti. gerci bizim yönetimde alay ediyo. elle topumuzu kesip pozisyonu kesiyolar. elle ofsaytla gol atıyolar. ne güsel iş valla. hakemden cok az kisi bahsediyo. bu hakem hataları daha devam eder hic konusmassa bu yönetim..

Ben Hagi'ye biraz daha zaman tanıyacaklardır diye düşünüyorum.Çünkü istediği adamlarıda almaya çalıştılar az çok.Kısa bir sürede oturtamaz kendi kadrosunu kurmak istiyor haklı olarak.Olurda ligde kötü sonuçlar devam edip daha alt sıralara giderse yönetim çok zorda kalır.Planları6 aylık yaparsan bu duruma düşmen normal yani.Umarım her şey daha güzel olur..

daha neyi bekliyelim bu taraftar degilmiydiki yillarin kaptani bülent korkmazi istifaya davet eden, hagiye niye bu toleransi gösterelim biraz haksizlik olmuyormu?

hem birtekteknik heyet degil bütün yönetim baskanlar teknik heyet, futbolcular topu yenilenmeli demekki bu kumaslar tutmadi!!! kullanma tarihi geldide coktaaan geciyor bile.

Bu BAM onlara BAM dedigimizi biliyorlarmidir acaba? :) Cok merak ediyorum :D Mesela Mustafa Sarp alay konusu oldugunu biliyormudur? Baris apachi oldugunu biliyormudur?

bence baris biliyordur ama kabullenemiyordur.adamin sitesindeki fotograflara bakilirsa oyle . boy boy koymus apachi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt