Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi baroş almediyı yer. keita queresmayla kafa kafaya gider. lincoln fernandese nal toplatır. ardayla simaoda formuna göre degisşir:)

keitayla quaresmayi kiyaslamam bile ne yapmis bjk icin bu sene, keitanin yaptigi katkiya bakin birde.

tek basina kac mac kazandiridi.

quaresmanin bir isimi var.

şimdi baroş almediyı yer. keita queresmayla kafa kafaya gider. lincoln fernandese nal toplatır. ardayla simaoda formuna göre degisşir:)

ama sımao gecen mactada oldugu gıbı bır yıldızın takım oyununda nasıl oynaması gerektıgını yıne gosterdı bence kargaların en iyi transferıdır bence cunku adam dırekt oynarken geldı dıgerlerı pek sans bulamıyordu

Süper yorum :) şimdi bu dörtlünün arkasına Biglia ve Emanayı koy renkdaş :D Şampiyonlar Liginde çatır çatır top oynardı bu takım !

mustafa+sarp.jpg

Dostlar sagolsun :D

ama sımao gecen mactada oldugu gıbı bır yıldızın takım oyununda nasıl oynaması gerektıgını yıne gosterdı bence kargaların en iyi transferıdır bence cunku adam dırekt oynarken geldı dıgerlerı pek sans bulamıyordu

zaten ben bi simaoyu begendigimi söyledim. almediayı almanyadan beri tanırım hic begenmem. queresma takım oyuncusu degil ama renkli bi herif. fernandes kronik sakat onun ne oldugunu bilmiyorum:9

Bence Mustafa Sarp'a yüklenmenin de mantığı yok adamın kapasitesi bu ! Sen şahinle en fazla 170 basarsın, 240 yapamazsın! Mustafa Sarpta bu hesap işte :D Onu bu takıma getirenlerde kabahat !

bursa macında kaleye hızla giderken birden geri döndü. sonra topu kaptırdı bu herif bari sut ceknan onudamı bilmiyon. belki gol olur allah yüzümüze güler:)

ewt cok sovdum zaten macta hayatımda babamın yanında kufur etmeyen ben cıldırdım ya adamda korktu benım psıkolojık durumumdan benı yatıstırmaya calısıyo oglum s...r et parayı bunlar alıyo sen burda sınırlenıyosun dıye :D :D

gokhan-zan-7.jpg

Ve iste o an geldi catti...

Huzurlarinizda Gökhan Cam!! :D:D

ewt cok sovdum zaten macta hayatımda babamın yanında kufur etmeyen ben cıldırdım ya adamda korktu benım psıkolojık durumumdan benı yatıstırmaya calısıyo oglum s...r et parayı bunlar alıyo sen burda sınırlenıyosun dıye :D :D

benimde annem diyo parayı onlar alıyo senmi alıyon diyo. baska kanalı ac bunlar oynaya kosun diyo:))

O deilde bizim takıma en çok istediğim yerli futbolcu sezer Öztürk'tü. Adam kaliteli, top ayağına yakışıyor. Sarptan Ayhandan Barıştan bin kat daha iyidir ! Bedava iken almadılar çocuğu yazık bu yönetime !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt