Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gokhan-zan-7.jpg

Ve iste o an geldi catti...

Huzurlarinizda Gökhan Cam!! :D:D

allahım tipe bak ya ilk basta kız sandım. bi baktım cam adammış. hay ben senin o fizigine töbe töbe. yatarak para kazanıyo suursuz gitte kurtulalım bari bam 3lüsüne bu adamı niye eklemiyonuzki:)

ewt cok sovdum zaten macta hayatımda babamın yanında kufur etmeyen ben cıldırdım ya adamda korktu benım psıkolojık durumumdan benı yatıstırmaya calısıyo oglum s...r et parayı bunlar alıyo sen burda sınırlenıyosun dıye :D :D
ben koltukları yumrukladım renkdaş, ağzımdan küfür kaçıo bazen tutamıyorum artık :D

O deilde bizim takıma en çok istediğim yerli futbolcu sezer Öztürk'tü. Adam kaliteli, top ayağına yakışıyor. Sarptan Ayhandan Barıştan bin kat daha iyidir ! Bedava iken almadılar çocuğu yazık bu yönetime !!!

bızımkıler zekı kardesım ondan hem adam super oynasın hemde bedava olsun dıyolar nasıl bır zıhnıyettır anlamadım zaten

Bence Mustafa Sarp'a yüklenmenin de mantığı yok adamın kapasitesi bu ! Sen şahinle en fazla 170 basarsın, 240 yapamazsın! Mustafa Sarpta bu hesap işte :D Onu bu takıma getirenlerde kabahat !

yav tamam kapasitesi bukadar diyoruzda bari kaleye dogru giderken sut ceksin geri niye gidiyo. parasınımı düsürdiki acaba:)

Arkadaslar bugun son gunmu trasnfer icin ?

yav tamam kapasitesi bukadar diyoruzda bari kaleye dogru giderken sut ceksin geri niye gidiyo. parasınımı düsürdiki acaba:)

Şut çekicekken birden duruyor, aman allahım ben napıyorum bu benim doğama aykırı yan pas yapmam lazım diyor ve geri dönüyor renkdaş :)

ben koltukları yumrukladım renkdaş, ağzımdan küfür kaçıo bazen tutamıyorum artık :D

ben dukkanda ızlıyorum macları tekel bayıısı calıstırıyorum mac ızlerken gecen sene olsun bu sene olsun neler fırlatmadım saga sola hele bır kocaelı macı var ıkı sene once 5*3 yenılldıgımız kendımden gecmısım kasa bolmesını kırdım etrafa bozuk paralar falan sacıldı ondan sonra bıraz kendımı frenlıyorum bıde maclara gıtmeye calısıorum kı orda hoplayıp zıplayıp kendımızı eglendırırken gol olursa sevınıyoruz durum bu yanı :D

ben dukkanda ızlıyorum macları tekel bayıısı calıstırıyorum mac ızlerken gecen sene olsun bu sene olsun neler fırlatmadım saga sola hele bır kocaelı macı var ıkı sene once 5*3 yenılldıgımız kendımden gecmısım kasa bolmesını kırdım etrafa bozuk paralar falan sacıldı ondan sonra bıraz kendımı frenlıyorum bıde maclara gıtmeye calısıorum kı orda hoplayıp zıplayıp kendımızı eglendırırken gol olursa sevınıyoruz durum bu yanı :D

Yoksa sen o tekel savaşlarındaki rent a car cımısın renktaş :)

artık golu bile zor görüyoruz. biz acaba nasıl bi sacma gol yices diye tedirgin oluyoruz:)

Yoksa sen o tekel savaşlarındaki rent a car cımısın renktaş :)

yok degılım de mac mevzusundan cok musterıyle tartıstım yanı hatta iddaa ya falan gırıyoruz tanıdk musterılerle f.bahcenın s.liginde gruplardan cıkamayagınna bahse gırdım adamlar s.ligine bıle kalamadı :D iki karton sıgara parası aldım musterıden sımdıde bjknın uefada yarı fınale cıkamayacagına 1 sıse vıskısıne iddaaya gırdım bakalım nolcak gorcez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt