Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barış - Ayhan - Mustafa = BAM birleşimi böyle bişey çıkmış.

4.jpg

çok iyi :D

bugun büyük günnn, hadi adnan al getir bir yeni teknik adam :)

Bence Tugay geçse bile yeterli olur adam zorla Anılı oynatırdı ama Hagi efendi Anıl gol bile attı ama unuttu Anılı....Anıl oynasa Kazımdan çok mu kotu oynardı Cumhur Bilal Ozhan Barıştan Sarptan çok mu kötu oynarlardı işte HAgi bunu yapamıyor ama Tugay YAPAR gençleri oynatır !!!

Transferin son gunu gelmis hala ayagi top yapan yabaci transferi bekliyoruz, bizim sucumuz neydi arkadas !

Bence Tugay geçse bile yeterli olur adam zorla Anılı oynatırdı ama Hagi efendi Anıl gol bile attı ama unuttu Anılı....Anıl oynasa Kazımdan çok mu kotu oynardı Cumhur Bilal Ozhan Barıştan Sarptan çok mu kötu oynarlardı işte HAgi bunu yapamıyor ama Tugay YAPAR gençleri oynatır !!!

Tugay gecse zaten durum ne kadar kotu olabilirki su durumdan, yada kim agzini acip kizabilir tugaya

2010-2011 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi bugün başladı. Transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.(TFF)

sanırım yarın son,bitmiyo yani çile bugun :(

bu gece 12'ye kadar

imkb ye bildirme zorunluluğundan dolayı saat 5 te bitmesi gerekmiyormu?? Zaten transfer falan istemiyorum artık ben misimovici affetsinler yeter artık taraftar bu konuda baskı yapmalı sami yende ki ilk maçta misimoviç için tezahurat edilmesi gerektiğini düşünüyorum

kazımı zorla kendisi aldırdı,nereye oynatmıyor..kadro kurarken sakat yada cezalı değilse önce kazım yazılmalı,hayatta yediremez hagi onu kendine ısrarla aldırdığı adam boş çıktı diye :mad:

imkb ye bildirme zorunluluğundan dolayı saat 5 te bitmesi gerekmiyormu?? Zaten transfer falan istemiyorum artık ben misimovici affetsinler yeter artık taraftar bu konuda baskı yapmalı sami yende ki ilk maçta misimoviç için tezahurat edilmesi gerektiğini düşünüyorum

vallah renktas bilemicem ama hollanda'da (ve diger avrupa ulkelerde) gece 12'ye kadar

klubumden bu sene bu kadar soguyacagimi bilmiyordum, futboldan soguttunuz beni basketede el atarlarsa orasininda sonu boyle ugursuz herifler

2010-2011 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi bugün başladı. Transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.(TFF)

sanırım yarın son,bitmiyo yani çile bugun :(

eğer varsa bugün açıklanır...

yarın hem transferi açıklayıp hem lisans çıkartmak zor olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt