Özhan Güzelcik
Yeni Üye
- 6 Ocak 2011
- 10
- 0
- 961
Cevap: Transfer Nöbeti
transfer olacağını sanmıyorum.
transfer olacağını sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferin son günü ne zaman arkadaşlar, bu eziyet ne kadar daha sürecek?
Barış - Ayhan - Mustafa = BAM birleşimi böyle bişey çıkmış.
![]()
bugun büyük günnn, hadi adnan al getir bir yeni teknik adam![]()
Biri mi geliyo?? :yoji::f50::GOOL: :ciftetelli:
bugun büyük günnn, hadi adnan al getir bir yeni teknik adam![]()
insallah gelir ama hic sanmiyorum
boyle son anda misi ve insua gibi son dakika transfer olursa neguzel olur ama biraz zor![]()
Bence Tugay geçse bile yeterli olur adam zorla Anılı oynatırdı ama Hagi efendi Anıl gol bile attı ama unuttu Anılı....Anıl oynasa Kazımdan çok mu kotu oynardı Cumhur Bilal Ozhan Barıştan Sarptan çok mu kötu oynarlardı işte HAgi bunu yapamıyor ama Tugay YAPAR gençleri oynatır !!!
bu gece 12'ye kadar
Bence Tugay geçse bile yeterli olur adam zorla Anılı oynatırdı ama Hagi efendi Anıl gol bile attı ama unuttu Anılı....Anıl oynasa Kazımdan çok mu kotu oynardı Cumhur Bilal Ozhan Barıştan Sarptan çok mu kötu oynarlardı işte HAgi bunu yapamıyor ama Tugay YAPAR gençleri oynatır !!!
imkb ye bildirme zorunluluğundan dolayı saat 5 te bitmesi gerekmiyormu?? Zaten transfer falan istemiyorum artık ben misimovici affetsinler yeter artık taraftar bu konuda baskı yapmalı sami yende ki ilk maçta misimoviç için tezahurat edilmesi gerektiğini düşünüyorum
2010-2011 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi bugün başladı. Transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.(TFF)
sanırım yarın son,bitmiyo yani çile bugun![]()
kazımı zorla kendisi aldırdı,nereye oynatmıyor..kadro kurarken sakat yada cezalı değilse önce kazım yazılmalı,hayatta yediremez hagi onu kendine ısrarla aldırdığı adam boş çıktı diye![]()