Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zamanında Stancu'yu forvet oynatmayacagını soyledik.Burada arkadaşlar bize soylemediğini bırakmadılar.Bu takıma asıl alınması gereken santrafordur dedik.Yok Stancu alındı yok daha forvete ihtiyacmı var,,alın görün durumu forvette yine oynatacak adam yok!!!.

Ben Stancuyu tanımıyordum ama haklısın burda bazı arkadaşlar diyodu Stancu forvet değil diye galiba HAGİ forvet olarak malesef Kazımı goruyo :(

Stancu da Pino da 4-4-2 nin adamı

Yanlız ben bir yerli forvet bekliyorum çok iyimserim galiba ama transfer olacakkkk

Zamanında Stancu'yu forvet oynatmayacagını soyledik.Burada arkadaşlar bize soylemediğini bırakmadılar.Bu takıma asıl alınması gereken santrafordur dedik.Yok Stancu alındı yok daha forvete ihtiyacmı var,,alın görün durumu forvette yine oynatacak adam yok!!!.

Bu takıma ya Tugayı getirmemiz lazım ona şanş vermemiz lazım yada kendini kanıtlamış Td mesela Fatih Terim,Martin O'Neill gibi isimler...

4-3-3 gerçekten iğrenç bir sistem ( tabi Barca gibi oyuncuların varsa ayrı ) bizim kurtuluşumuz 10 numaramızda yokken 4-4-2 dir

Ulan transfer falan istemiyorum.Ama Misimovic'i affedin lan.

şu anda resmi siteden gelen en güzel açıklama şu olur...

Profesyönel futbolcularımız Ayhan Akman, Gökhan Zan, Mustafa Sarp ve Aykut Erçetin'in sözleşmeleri tek taraflı feshedilmiştir.

Daha önce disiplinsiz davrandığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Misimovic ise teknik heyet tarafından tekrar kadroya dahil edilmiştir.

Transfer sezonunda bu adnan polatın duyumlarının nerdeyse hiç biri tutmadı.. Hani Misimovic içi gönderiyodu..

Eskişehire kaybedersek tepetaklak oluruz.Tek isteğim 13-14. sıralarda kalmak , bilmiyorum ama tehlike çok açık. Benim izlediğim Buca-Konya-Gaziantep gibi takımlar bizi 5 lik yapar demedi demeyin...Alınan hiç bir oyuncu Galatasaray'ın topçusu olamaz. Baroş-Neill-Arda hariç takımın komple değişmesi gerekiyor.

Ben Stancuyu tanımıyordum ama haklısın burda bazı arkadaşlar diyodu Stancu forvet değil diye galiba HAGİ forvet olarak malesef Kazımı goruyo :(

Kazımdan forvet yaratmak ancak Hagi'nin meziyeti olur.Pino'yu da aynı şekilde kullandı ama Pino şut yeteneği hızı ele avuca sıgmayan yapısıyla stoperleri perişan ediyordu bir nebzede olsa.Kazım oyle değilki çok statik şut çekmez ne iş yapar!!Mutlak transfer gerekli ise Baros'un durumuda netleşmiyorsa santrafor şarttır bu takıma

Misi özellikle satılmıyor. Seneye kadar bekle demiştir yönetim.

Çünkü kanaatim sene sonu Hagiyle yollar ayrılacak ve gelecek hoca'da(Hagi dışındaki bütün hocalar böyle bir oyuncudan vazgeçmek istemez)

Misimovici tekrar takıma dahil edecek.

Bakın arkadaşlar hocalık eldeki yıldızları oynatmak, şapkadan tavşan çıkartmak mıdır? Hoca isen eldeki kadroyu önce doğru kullanmayı mecare yapmadan motive etmeyi bilmen lazım. Bizim takımın herşeyden önce özgüveni eksik. İnanılmaz deprosyanda bir topluluk oldu, hoca sadece takımı çalıştırmak ile yükümlü değildirki o bir liderdir ve liderler asmak-kesmek ile disiplin ve düzen-sukunet sağlayamaz. Lider insan barışçıl, özgüveni aşılayacak ve motive edecek insanlardır. Biz türk milleti olarakta zaten şavaştan önce titreyenlere bile iki kelime ile ölüme gitmeye hazır hale gelecek duygusal insanlarken bu dili bu frekansı bilecek güçlü, tatlı sert birine ihtiyacımız var takımda

Bu takımı anca LUcescu paklar.

Freddy Adu Çaykur Rizespor'da ahahaha eleman bir ara yeni Pele olacak deniliyordu nerden nereye :D

Sormazlarmı o zaman Bülent Korkmaz'a niye sabretmedin diye??

Bülen Korkmaz Mustafa Sarpı transfer ederek çapını belli etti.Hacı baba tekkesi değil burası, 100 milyonluk ülkenin en büyük takımı. Yarım sezon kaldı egosuyla takımın içine sı.tı.Bu sene iddamız yok bunu şans gibi düşünüp yönetim çıkacak ve A2 den gençlerle devam edeceğiz , taraftarlardan bu çocuklar için sabır istiyoruz diyecek bizde destekleyeceğiz...

Anthony Annan Schalke'de 2,5 milyon Euro ödenecekmiş:) Gülermisin ağlarmısın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt