Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Bursalılar Volkan'ın heran satılabileceğini konuşuyorlar. Yöneticileri Radyospor'a konuşmuş. Bizim teklif çok iyiymiş.

Anlaşılan transfer olmayacak.

arkadaslar bence bu takimi yılmaz vurala teslim etmek lazim. Denemek lazim sene sonunakadar.hem bam in agzını burnunu tepikliycek cesareti olan tek adam dünyada.

Affedilse bile Hagi oynatmaz hocam baksana adam 3 lu defansiv orta sahadan vazgeçmiyoku anasını satayım Misi affedilse ne olur koşmuyor der oynatmaz Hagiyle bu takım iyi olmaz...

misiyi hagi affetmez cünkü hagi orta sahada senin de dedigin gibi 3'lü defansif kuruyor...misi de sol tarafta oynamak istemiyor (bunu iletmis hagiye, bu yüzden kadro disi kalmis, hagi diye savundugunuz insan iste böyle ****, uefa kupasi finalinde yaptiklarini da hatirlayin...ya alamasaydik kupayi hagi'yi kim iyi hatirlardi ?? )...

polat futboldan anliyor ise hagi yi yollamali...tugayi getir sezon sonuna kadar götürsün sonra istemezsen yollarsin altyapiya

transfer bitti benci hiç beklemeyin ARTIK LİGİ 8 9 FALAN BİTİRİRİZ

Bülen Korkmaz Mustafa Sarpı transfer ederek çapını belli etti.Hacı baba tekkesi değil burası, 100 milyonluk ülkenin en büyük takımı. Yarım sezon kaldı egosuyla takımın içine sı.tı.Bu sene iddamız yok bunu şans gibi düşünüp yönetim çıkacak ve A2 den gençlerle devam edeceğiz , taraftarlardan bu çocuklar için sabır istiyoruz diyecek bizde destekleyeceğiz...

Bu camianın elde avucta sayılı bir kaç değerinden biri bunu kimse inkar edemez sanırım.Adamı 21.hafta takımın başına getirdiler 28.hafta istifa etmeye zorladılar bunu yapan yönetimden ne bekliyorsun soruyorum??

şu anda resmi siteden gelen en güzel açıklama şu olur...

Profesyönel futbolcularımız Ayhan Akman, Gökhan Zan, Mustafa Sarp ve Aykut Erçetin'in sözleşmeleri tek taraflı feshedilmiştir.

Daha önce disiplinsiz davrandığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Misimovic ise teknik heyet tarafından tekrar kadroya dahil edilmiştir.

aykut neden ?? o mu yedi son macta sacma sapan 2 gol ??ß ben ömrü billah aykuttan ufuk veya leo franco gibi hatali gol yedigini hatirlamiyorum...tam aksine adam kac tane 10000000000000% lük gol cikardi...

Ahmet dursun : lucescuya resmen daldim ustune cullandim yonetim beni yollamaya calisirken cikti aile ici boyle seyler olur dedi ve ayni sicakligiyla benle hep ilgilendi . Hangi hoca boyle bi davranis sergiler?

ArkadaŞlar fenerbahÇe bİglİa yi almicak fransadan bİr futbolcu İle İlgİlenİyorlar...kaynak:Şansal bÜyÜka

ve ben bİzİm transfer yapacaĞimizi dÜŞÜnÜyorum.

Bu camianın elde avucta sayılı bir kaç değerinden biri bunu kimse inkar edemez sanırım.Adamı 21.hafta takımın başına getirdiler 28.hafta istifa etmeye zorladılar bunu yapan yönetimden ne bekliyorsun soruyorum??

Büyük hocalar yıldızları kullanabilenlerdir.Lincoln olayı bitirmiştir kariyerini...Misi de Hagi nin kariyerini bitirecek.Aslolan futbolcudur.

Yaw Benim en uzulduğum adam Skibbe arkadaş tamam kondiisyonumuz iyi değilde ama takim iyi oynuyodu ama bizim futbolcuları yine yaptılar o dönem yapıcaklarını Skibbe gibi adamı dışladılar ah ulan ahh..

Fener N'diaye i alacak buyuk ihtimal kendiside dogruladi gorustugunu ama bizim baskan biraz cinstir satmam dedimi satmaz ,bkz:N'guemo

bu fransa ligindeki adamlar (özellikle siyahi oyuncular) çok kaliteli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt