Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misimovicin ikinci taksiti yatirildimi gercekten bunu bilen varmi?

Ön liberodan önce sprinter bi oyuncu lazım bizim orta sahaya ileri top taşıyamıyoruz

Dikine oynayan çift yönlü bir önliberoyu kastediorum bn takımın en büyük ihtiyacı bu yapılan transferlerden önce ypılmalıydı bu bölgeye en büyük ihtiyacımız bu

terim gelmez bir daha..gelmesin de ..2.döneminde hem gs yi hem de milli takimi batirdi...

renkdaş ben terim gelsin derken kimlerle beraber geleceğinide belirttim... o kadar teknik direktör geldi gitti hangisinin faydasını gördük-hangisi maddi olarak bizi zarara sokmadı- hangisi ilk 2 de bitirebildi? real madridi görüyosun bir teknik adam olursa nasıl toparlanırlar... milli takımın durumu çok mu değişti peki hiddink ne kattı.. takımla yasacaksın bizde pof poflmakla oynuyor herkes o gazı getirecek adam sadece fatih hocadır benim gözümde. herkesin yorumuna saygılarla. sezon başında gelecek teknik direktör ne kadar kariyerli olur sizce.. son 5 yıldır (en son zico) kaç tane yabancı teknik adam başarılı oldu. 18 takımda kac tane yabancı var bakalımm.

Cenk Yelkenci Nickli Üyeden Alıntı

Tuncay benim ülkemin futbolcusudur.

Tuncay'ın başarılı olmasını Mehmet Topal kadar isterim.

Yarın Gökhan Gönül veya Semih gitse yurt dışına,onlar için de aynı şeyler geçerli.

Bunlar Türk futbolunu yurt dışında temsil eden isimler.

Ayıp etmeyin.

Galatasaray'ıma küfür eden kim olursa olsun sefil olsun umrumda değil.

İnanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeyiz bizzz ?ANTU.COM felan mı burası ?Tuncaydan bahsediyoruzzz beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

Kendinize gelinnnn hayır yok burda fb liyede destek var diyorsanız ben yokum !!direk kaydımı siler giderimmmmm ....

GS taraftar portalında bunları gorecegimi rüyamda görsem inanmazdım :))))

Bu şeye benzedi her maç saracoglunda bize tecavuz ederler ,ama samiyen macından once medyası ve taraftarı ile elele dostluk barıs mesajları verirler ...yuhhhhhhhhhhh

Yarın Gökhan Gönül veya Semih gitse yurt dışına,onlar için de aynı şeyler geçerli.

Ayıp etmeyin.

türk futbolunda en büüyk basari potansiyeli gökhan gönül'de dir...sadece adam gibi orta yapmayi ve pas vermeyi ögretecek adam lazim...gitsin arsenal'e..dünyanin en iyi sag beki yapar arsene wenger

Ayıp etmeyin.

İnanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeyiz bizzz ?ANTU.COM felan mı burası ?Tuncaydan bahsediyoruzzz beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

Kendinize gelinnnn hayır yok burda fb liyede destek var diyorsanız ben yokum !!direk kaydımı siler giderimmmmm ....

Bu şeye benzedi her maç saracoglunda bize tecavuz ederler ,ama samiyen macından once medyası ve taraftarı ile elele dostluk barıs mesajları verirler ...yuhhhhhhhhhhh

Okadarda değil beyler ben Tuncay Fenerli diye Başka takıma transfer olmuz surun değemem mesela sizin hiç FBlı arakaşınız yok mu ya onarla konuşmuyormusunuz Fblı diye abartmayalım bence kapatalım kouyu zaten bi Hayırlı olsun dedik ;)

Misi öyle bir adam değil derken?Ondan kral şu anda forvetleri pozisyona sokabilecek bir tane daha adam yok.Arda'yı saymazsak.

bahsettiğimiz meselq emre beleşoğlu gibi hızlı biçimde 1-2 kişi geçip topu ileriye taşıyabilen bir ortasaha:D şuan kadroda onu yapabilecek tek adam var oda Arda ama oda malesef sakat.

...............zapata............

sabri..neill.....servet.....balta

...............cana...............

.......yekta..........culio.....

kazım.......................kewell

...............stancu..............

bu şekilde çıkarsak gaziantepi yeneriz bence kupada...

Ayıp etmeyin.

+1905

Dikine oynayan çift yönlü bir önliberoyu kastediorum bn takımın en büyük ihtiyacı bu yapılan transferlerden önce ypılmalıydı bu bölgeye en büyük ihtiyacımız bu

Dikine oynayan çift yönlü bi ön libero minimum 15m avro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt