Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.258
- 10.457
- 2.413
Cevap: Transfer Nöbeti
Misimovicin ikinci taksiti yatirildimi gercekten bunu bilen varmi?
Misimovicin ikinci taksiti yatirildimi gercekten bunu bilen varmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön liberodan önce sprinter bi oyuncu lazım bizim orta sahaya ileri top taşıyamıyoruz
terim gelmez bir daha..gelmesin de ..2.döneminde hem gs yi hem de milli takimi batirdi...
Ön liberodan önce sprinter bi oyuncu lazım bizim orta sahaya ileri top taşıyamıyoruz
Keşke Y.İncedemir'i alsak.
İşin kötü yanı o oyuncu mevcut kadroda bulunuyor.![]()
Galatasaray'ıma küfür eden kim olursa olsun sefil olsun umrumda değil.
Misimovicten bahsediyorsan misi öle bir adam değil![]()
Tuncay benim ülkemin futbolcusudur.
Tuncay'ın başarılı olmasını Mehmet Topal kadar isterim.
Yarın Gökhan Gönül veya Semih gitse yurt dışına,onlar için de aynı şeyler geçerli.
Bunlar Türk futbolunu yurt dışında temsil eden isimler.
Ayıp etmeyin.
Cenk Yelkenci Nickli Üyeden Alıntı
Yarın Gökhan Gönül veya Semih gitse yurt dışına,onlar için de aynı şeyler geçerli.
Ayıp etmeyin.
İnanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeyiz bizzz ?ANTU.COM felan mı burası ?Tuncaydan bahsediyoruzzz beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Kendinize gelinnnn hayır yok burda fb liyede destek var diyorsanız ben yokum !!direk kaydımı siler giderimmmmm ....
GS taraftar portalında bunları gorecegimi rüyamda görsem inanmazdım)))
Bu şeye benzedi her maç saracoglunda bize tecavuz ederler ,ama samiyen macından once medyası ve taraftarı ile elele dostluk barıs mesajları verirler ...yuhhhhhhhhhhh
Misi öyle bir adam değil derken?Ondan kral şu anda forvetleri pozisyona sokabilecek bir tane daha adam yok.Arda'yı saymazsak.
İşin kötü yanı o oyuncu mevcut kadroda bulunuyor.![]()
juninho gelecek ulan![]()
bahsettiğimiz meselq emre beleşoğlu gibi hızlı biçimde 1-2 kişi geçip topu ileriye taşıyabilen bir ortasahaşuan kadroda onu yapabilecek tek adam var oda Arda ama oda malesef sakat.
Cenk Yelkenci Nickli Üyeden Alıntı
Ayıp etmeyin.
İnanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeyiz bizzz ?ANTU.COM felan mı burası ?Tuncaydan bahsediyoruzzz beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Kendinize gelinnnn hayır yok burda fb liyede destek var diyorsanız ben yokum !!direk kaydımı siler giderimmmmm ....
GS taraftar portalında bunları gorecegimi rüyamda görsem inanmazdım)))
Bu şeye benzedi her maç saracoglunda bize tecavuz ederler ,ama samiyen macından once medyası ve taraftarı ile elele dostluk barıs mesajları verirler ...yuhhhhhhhhhhh
Dikine oynayan çift yönlü bir önliberoyu kastediorum bn takımın en büyük ihtiyacı bu yapılan transferlerden önce ypılmalıydı bu bölgeye en büyük ihtiyacımız bu
Culio o tarz bir adam zaten.