Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray, Mehmet Batdal'ı sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiraladı. Resmi açıklama bekleniyor...

Yeter beyler ya yazıp durmayın cok önemliymiş gibi başlıcam mehmetine de batdalına da.

bizden gidenler küçükk emrah gibiler vallahh... "hani o oynatmadığın futbolcu var ya işte o benimm... şimdi ilk 11 de başlıyor takım için yardırıyorummm.... " :)

Ben bu Twitter olayını sevmedim,bana göre değil kardeşim :)

footbaLLove footbaLLove

Cüneyt Çakır 29 Mart 2011 tarihinde Wembley'de İngiltere-Gana dostluk maçını yönetecek.

bu nasıl iştir yahuuu... adnan almaya gelince cimri, vermeye gelince bonkör... herkes transfer yapıyor son dakikada biz hala adnan beyin keyfini bekliyoruz. bu gece son.. adam gelecekse yurtdışından bu gece gelir. sağlık kontrolü-kap-imza derken zaten akşam 17.00 bulur. bu gece geldi geldi ... gelmedi bu takımı sezon sonuna kadar eksikleriyle-cezalılarıyla-kadro dışı olanlarla-verimsizlerle izleyecez.. ( 1 oyuncumu değiştirecek alsaydın formicayı en azından güzel gol,pas çalım izletirdi. belkide sakatlar düzelince son haftalrda derbilerde çoşardıkkk belli mi olur.. 1 ön libero takımı toplar, 1 on numara golü-pası ve maçı kopartır neysee... hadiii bakalımmm ne yapcazzz bu sorunlarla........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt