Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelen degil giden var. fakat herkes ogrenmis, benim aciklamama pek gerek kalmadi :) mehmet batdal gonderildi. (buyuk bir aksilik cikmazsa)

Srfydn

Pff ulan kalpten gittik beynimiz durdu burda yapilirmi lan. Bir an icin Torres icin devreye girdik sandim.

Taraftar resmen dağıldı...:D

off sıcak saatler dediği habere gel.

bu haber hiç bir yerde yayınlanmasa, adam konya forması giyene kadar kimse fark etmezdi bile. giydikten sonra da ha iyiymiş der geçerdi.

haber niteliği bile yok.

Transfer Yapmıyıcak SEZGİn bey arkadaşlar off ulan offff ...

Harbi olmadi simdi, yemisim öyle sicak saati. Onun sicakligindan nolur

gelen degil giden var. fakat herkes ogrenmis, benim aciklamama pek gerek kalmadi :) mehmet batdal gonderildi. (buyuk bir aksilik cikmazsa)

Srfydn

Pff ulan kalpten gittik beynimiz durdu burda yapilirmi lan. Bir an icin Torres icin devreye girdik sandim.
:D

şeref kimki herkes itibar ediyor ona anlamış değilim

Inanamiyorum ya arkadaslar lütfen mantikli düsünüp mantikli konusalim. Sen Galatasaray'in baskanisin Bursaspor karsisinda rezil olduk ve sahada Mustafa Sarp gibi adamlari izliyorsun yinede transfer yapmiyorsun. Hicmi sinir olmuyorsun onlari izlerken?

adnan sezgin cift rakamlari okuyamiyor maalesef

şeref aydınn. çok aydınlatıcı oldunnn yanii... sende eskilerde kaldınnn ..

demekki bizim forum herkesten daha önce duyum alıyor,, duyumu alanlar bize geri satıyor.. :)

Sezon başında Polat herkez yabancı transfer bekliyor ama biz 5 tane onemli turk oyuncusu aldık dedi şimdi aldıkları 5 oyuncudan yalnız Çağlar kaldı ben böyle Yönetimin taaaa..

Arkadaş hep oynamayanları gönderiyoruz...BAMH'ın ipini çekecek delikanlı bir başkan yokmu?

Şeref şöyle düşündü heralde ulen transfer dönemi de bitiyo bi daha kim küfür etcek bana hadi şu batdal haberini veryim de son bi kulaklarım çınlasın :D Başka izahı yok valla.

transferi unutalım beyler. bu saatten sonra kimseyi alamaz bu basiretsiz yönetim. buyrun cenaze namazına.

Şeref Aydın duyumcu değil.

KAP.Gov.tr ile bir alakası var. Transferleri bir kaç saat önceden haber veriyor.

Söylediği herşey doğru çıktı bugüne kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt