Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acaba yabancı sınırlaması kalksa 11 Rumen'le oynar mıyız? Hagi yapar mı böyle bir çılgınlık :P

bursaspor ahmet arı ve altidoreyi transfer ettiyse illaki birilerini gönderecektir volkan şenle sercan yıldırım gibi duruyor volkan bilmem ama sercan tam bizlik bir oyuncu

Altidore kiralık, Sercan, Volkan Türk ve hala yıldız konumundalar onlara göre en azından.

Yollamayacaklar. Neden güç kaybetmek istesin, Volkan bizim maçta da görüldüğü gibi kendini verip oynadığı zaman içinde her türlü yararlı olacak Bursa'ya.

Cana var, ön liberoya ihtiyacımız yok.

Bogdan Milic veya Lacina Traore tarzı uzun bir forvet lazım bence.

Stancu'yu aldılar golcü olayını kapattılar, Cana iyi oyuncu ama defans yapan takımlarda oynamaya alışık, yapışık oynamaya alışık, bizde stoper olarak daha verimli olur. Bize iyi top kullanabilen iyi bir ön libero lazım bence.

Spartacus Blood and Sand dizisini izleyenler bilir (Izlemediyseniz ama izlemeyi planliyorsaniz gerisini okumayin!) Spartacus arenanin tek gercek sampiyonu olmadan once ilk olarak zindanlara gonderilmis, orada, yani yeraltindaki bu pis zindanlarda mucadele etmeyi, sonuna kadar savasmayi ogrenip oyle arenaya geri donmustur. Kisacasi bu zindanlar deneyimi ona nereden geldigini her zaman hatirlatmistir. Sonra da arenaya tekrar dondugunde Capua sampiyonu olmustur zaten. Insallah Galatasaray da bu orta siralari gordukten sonra, ligde oynayan her takimin kim olursa olsun sahaya cikildiginda mutlaka saygiyi hakettigini, asla kucumsenmemesi gerektigini ogrenmis olur, asil olanin 90 dakika kaninin son damlasina kadar mucadele etmek oldugunu anlar ve seneye bu zamanlar eger sampiyonluga kosuyor olursak en yakin rakiplerimiz bize ne oldu da boyle bir buyuk degisim gecirdigimizi sorduklarinda cevabimiz "biz zindanlardan geldik!" olur. Kisacasi su icinde bulundugumuz durumda nice dersler var; yeter ki biz alcak gonullu olup simariklik yapmadan bu durumdan o dersleri kendimize cikarabilelim.

ılıtya ya döndü takım herkes takıyo... :)

Spartacus Blood and Sand dizisini izleyenler bilir (Izlemediyseniz ama izlemeyi planliyorsaniz gerisini okumayin!) Spartacus arenanin tek gercek sampiyonu olmadan once ilk olarak zindanlara gonderilmis, orada, yani yeraltindaki bu pis zindanlarda mucadele etmeyi, sonuna kadar savasmayi ogrenip oyle arenaya geri donmustur. Kisacasi bu zindanlar deneyimi ona nereden geldigini her zaman hatirlatmistir. Sonra da arenaya tekrar dondugunde Capua sampiyonu olmustur zaten. Insallah Galatasaray da bu orta siralari gordukten sonra, ligde oynayan her takimin kim olursa olsun sahaya cikildiginda mutlaka saygiyi hakettigini, asla kucumsenmemesi gerektigini ogrenmis olur, asil olanin 90 dakika kaninin son damlasina kadar mucadele etmek oldugunu anlar ve seneye bu zamanlar eger sampiyonluga kosuyor olursak en yakin rakiplerimiz bize ne oldu da boyle bir buyuk degisim gecirdigimizi sorduklarinda cevabimiz "biz zindanlardan geldik!" olur. Kisacasi su icinde bulundugumuz durumda nice dersler var; yeter ki biz alcak gonullu olup simariklik yapmadan bu durumdan o dersleri kendimize cikarabilelim.

:asd:

Hakikaten mal bunlar.Ben bilmem Carroll çok iyi yetenekli gelecek vaadediyor falan.Torresi 58 milyon euroya verip o adamı 41 e alan takım dünyanın en salak takımıdır

Tam bir balon Carroll, 10 bile fazla bence onun için. İngiltere'de cidden saçmalıyorlar bonservis, transfer ücretlerinde falan.

Sağol renkdaş, iyi geçirdin akşam akşam. Ama o kadar zor olmaması lazım, 1 sene içinde gelip de gidenlerin parasını topla, çok iyi bir ön libero alınırdı diye düşünüyorum.

estağfirullah kardeş.bence sorun biz taraftarların ve yönetimimizin sabır edememesi.bu yıl lig de yokuz. eksiklikleri görmek için maalesef çok zaman ve maç var.eksiklikler iyi tespit edilip yerinde transferlerle uzun yılların galatasarayını çıkarabiliriz.fena kadromuz yok bence..

0,,10265~9381142,00.jpg

Bence haftanın en güzel golü bucasporlu Erkanın golü.Nedersiniz

Hakikaten mal bunlar.Ben bilmem Carroll çok iyi yetenekli gelecek vaadediyor falan.Torresi 58 milyon euroya verip o adamı 41 e alan takım dünyanın en salak takımıdır

Malın önde gideni hatta.

Carroll en fazla 10-15 milyon euro eder.

Zaten Liv'pool taraftarlarıda Carroll 'a o kadar para verilirmi diye isyandalarmış.

article-1351922-0CFE7250000005DC-272_634x425.jpg

Aston Villa, Galatasaray ile de adı geçen ABD'li oyuncu Michael Bradley'in transferini açıkladı.

estağfirullah kardeş.bence sorun biz taraftarların ve yönetimimizin sabır edememesi.bu yıl lig de yokuz. eksiklikleri görmek için maalesef çok zaman ve maç var.eksiklikler iyi tespit edilip yerinde transferlerle uzun yılların galatasarayını çıkarabiliriz.fena kadromuz yok bence..

Bu konuda tamamen katılıyorum sana renkdaş, ben de o yüzden sabırsız oluyorum aslında. Avrupa'ya gidemezsek seneye de eksik kalacağız, bu yüzden bu iyi kadroya bir de iyi bir ön libero olsa, bu devre birbirlerine alışma süreci falan, sene sonu yedek için kaliteli 2-3 takviye ve seneye süper oluruz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt