Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kewell´in 7 numarasi Luis Suarez´e verilmis.

Biz bizim numarayi Aydin´dan bir türlü alip veremedik Kewell´a.

suarez-footer-pl.jpg

eger transfer yapmazlarsa hagi artik insafa gelip 8milyonluk adami a2´den alir herhalde.

eger almazsa kendi cebinden versin parayi

ben inanmiyorum haginin istegi üzeri kadro disi kaldini,sizin akliniz kesiyormu yaklasik 8milyonluk bir oyuncu td kadro disi birakacak ve yönetim hic birsey demiyecek,eger ikinci taksiti yatirilmadiysa misimovicin ozaman geri gidecek wolfsburga plan buydu derim.ama eger ikinci taksit ödendiyse neden hala kadro disi gercekten anlamiyorum.

Musa'yı bir arkadaş sormuş. Bursa ve bugünkü Eskişehir maçlarına dayanarak söylüyorum. Musa, dikine oynuyor fiziğini iyi kullanıyor genelde pasları isabetli. Bizim BAM'ı toplasan yarım Musa etmez diyebilirim.

ben inanmiyorum haginin istegi üzeri kadro disi kaldini,sizin akliniz kesiyormu yaklasik 8milyonluk bir oyuncu td kadro disi birakacak ve yönetim hic birsey demiyecek,eger ikinci taksiti yatirilmadiysa misimovicin ozaman geri gidecek wolfsburga plan buydu derim.ama eger ikinci taksit ödendiyse neden hala kadro disi gercekten anlamiyorum.

Daha önce söylemiştim, akıl sahibinin anlayabileceği bir iş değil bu. Bence kesin bir iş dönüyor bu olayda. Adam da hiç oynamadı, al gülüm, ver gülüm. Hülle olabilir bence.

malesef demem gerek,ben futbolcu hagiyi cok sevdim ama td hagiden nefret etdim.

Misimovic'in taksidi ödenmek zorunda, öyle 3 taksitle oyuncu alıp, ödemiyorum ben taksidi, ne yaparsanız yapın diyip kulübüne geri yollamak falan yok öyle işler.

Misimovic'in taksidi ödenmek zorunda, öyle 3 taksitle oyuncu alıp, ödemiyorum ben taksidi, ne yaparsanız yapın diyip kulübüne geri yollamak falan yok öyle işler.

transfer edilekene öyle denmisti,yani ilk taksit olarak 2milyon euro ödenecekti,ikinci taksit ödenmedi an geri dönecekti.birseyler var bu iste ama ney,arkadasin dedi gibi hülle mi yapiliyor misimovice schalkeye gitmek icin?

neyse ben yoruldum nöbetten arkadaşlar yarın transfer olurmu olmaz mı bilmem ama bizim takımdan bi cacık olmaz.. hadi iyi akşamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt