Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bütçe Planlama Komisyonu, 2011 Kış Olimpiyatlari için özel olarak yaptırılan Curling Salonunun önümüzdeki senelerde kurban kesim merkezi olarak kullanılmasına karar verdi...:asd:

Serdar Taşçıyı alabilirmiyiz millet 7-8 milyon euroya yeni bi yönetim gelse sezon sonu ( Adnanlar alamaz o yüzden diyorum :D ) Stutgart ciddi ciddi küme düşüyor çünkü dün de Freiburg a yenilmişler yanında da Ömer Toprakı bonus olarak alsak :D

Sportif Direktör

mparator_fatih_terim.jpg

Teknik Direktör

fft17_mf399245.Jpeg

Arif de yardımcı olsun

kesinlikle

Sportif Direktör

mparator_fatih_terim.jpg

Teknik Direktör

fft17_mf399245.Jpeg

Abdullah Avci'nin oynattigi futbolu begeniyorum; modern futbolun ne oldugunun cok iyi farkinda ve oyunu iyi okuyabiliyor. Yalniz su ana kadar ki kulup deneyimi sadece IBB ile, yani hic taraftar ve medya baskisinin olmadigi bir kulupte bunca senedir calisiyor. Bize gelirse medya basta olmak uzere (taraftar da dahil) alinacak ilk maglubiyet serisinde cig cig yerler bu adami, arkasinda duracak tek bir adam bulamazsin, Biz hala sunun farkina varamadik: Bu ulkeye Sampiyonlar ligini kazanmis, kazanirken bugunku Barcelona'nin temellerini atmis adam sadece 1.5 yil dayanabildi (hatta 1.5'tan daha az). O kadar sene hic baski olmadan rahat rahat calisan Avci'nin hic bir IBB'si su ana kadar Avrupa kupalarina gidemedi bi de bunca yildir. Sadece iyi top oynatmaktan baska pek bir iz birakamamis bir adam. Bakin gelmesin demiyorum, ama gelirken arkasinda kolay kolay durulmadigini goreceginiz bir adam getirmis olursunuz diyorum. O 14 yil sampiyonluk beklemis, fenerden, onceki hafta evinde 4 yese de haftaya Inonuyu tamamen doldurup Terim'li Galatasaray'in yaratilmasinda onemli bir rol oynamis Galatasaray taraftari yok artik! Her Pazar Telegol izleyip doldurusa gelmeye hazir ve nazir bir taraftarimiz var ne yazik ki! Burada da dahil yurekten Galatasarayli olmadigina inandigim, aklini ve yuregini unutmus bir suru taraftar gercekkten Hagi'nin Misimovic'i Romanya mill takimina karsi oynamasin diye oynatmadigina inaniyor... Etraf komplo teorisindne gecilmiyor ve taraftarimiz hepsine birden inanmaya hazir durumda. O eski taraftar yok artik! Onun yerine doldurusa gelmeye hazir milyonlarca yigin var sadece.

Serdar Taşçıyı alabilirmiyiz millet 7-8 milyon euroya yeni bi yönetim gelse sezon sonu ( Adnanlar alamaz o yüzden diyorum :D ) Stutgart ciddi ciddi küme düşüyor çünkü dün de Freiburg a yenilmişler yanında da Ömer Toprakı bonus olarak alsak :D

10 yıl stoper aramayız :D Yanında ilkay, tunay, mehmet ekici vs..

Yabancilar haric katilirim , hakan sukur eksik oda gorev almali bence sportif direktorluk olabilir.

Galatasaray´da sportif direktörlük yapacak tek adam Fatih Terim´dir. Cünkü futbol subesini komple ona emanet edeceksin. Ben sahsen Hakan Sükür´e futbolu komple emanet etmeyi göze alamam. Ne tecrübesi var ki? Hakan Sükür´e kesinlikle karsiyim. Abdullah Avci´nin ekibinde yer alabilir yardimcisi olarak. Futbolcularla ilgilenebilir. Daha fazlasi olmaz, olmamali. O görev sadece Fatih Terim´e yakisir.

De Santics

Sabri Emre G. Neil Çağlar

Yekta-Culio

Keita Arda

Stancu

Baros

Olabilecek bir kadroydu şuanda bu :) Keşke....

Önce çekirdek bir kadron olacak, en az 7 oyuncu, direkt ilk 11. Devamlılığı olan, istikrarlı oyuncular. Bunlar en az 1 sezon beraber oynayacaklar. Sonra yanlarına birer birer, koy alt yapıdan, koy yeni transflerden, nerden istersen koy. Bizim geçen devredeki takımda bu şekilde kaç oyuncu var, kalecimiz bile her maç değişmek durumunda kalıyor.

adnan polat nasıl kıvıracak oranlar açıklandı;

1.15 - hiç bir şey olmamış gibi davranacak.

1.50 - galatasaray'da transfer bitmez diyecek.

1.95 - yekta aradığımız ön liberoydu diyecek.

2.25 - devre arasında iyi oyuncu alamayacağımızı gördük diyecek.

adnan polat nasıl kıvıracak oranlar açıklandı;

1.15 - hiç bir şey olmamış gibi davranacak.

1.50 - galatasaray'da transfer bitmez diyecek.

1.95 - yekta aradığımız ön liberoydu diyecek.

2.25 - devre arasında iyi oyuncu alamayacağımızı gördük diyecek.

yektaya 3.000 TL, 1.95 iyi oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt