Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

başında Nezihi Boloğlu gibi kaleci antranörü olunca futbolculuk kariyerinde bile adı duyulmamış 10 senedir Aykut aynı aykut Ufuk neydi ne hale getirdi zaten psikolojik olarak çöktüde manisaspor'da acayip refleksleri pozisyonlardaki duruşları yan topları falan müthiş 1.5 senedir Nezihi'nin elinde ve hali ortada bu takıma dünyaca ünlü iyi bir kaleci antranörü getirmedikçe kalecilerden hiçbirşey olmaz 10 senedir aykut'a yan top çalıştırması yaptırmazsa bir kaleci antranörü ve o kaleci 10 senedir 1 gram ilerleme kaydedememişse ben o antranörü kapının önüne sokmam

Ya benim kafama o takılıyor, kaç tane TD kaçtane sezon geçti Nezihi hep var ve başarısız...enteresan

öyle sarpta hiç zorlanmadı zaten ilk 11e girmek için !forması hazırdı keretanın :).

Diline sağlık. 2 yıldır mevkisinin adamı olan genç oyunculara olan güvensizlikten dolayı sürekli olarak devşirme mevkilerde adamlar oynattık sonuç ne kocaman bir sıfır, oysa takımın bu kadar eksik olduğu bir dönemde bu çovukları gerçek mevkilerinde oynatsak devşirme oynayanlardan çok mu kötü performans gösterirlerdi.

Hagi Bicfalvi ile o mevkideki problemini çözebileceğini düşünürken aklına o mevkide Emre Yüksektepe veya Musa yı oynatmayı getirmiyor bile, ne olacağı belli olmayan yaşı 23 e gelmiş bir rumen ile uğraşacağına Musa gibi 18 yaşında olan bir oyuncuyla uğraş en azından 4 sene fazla uğraşma şansın olur.

ben bir tane yerli transfer bekliyorum. şeref aydın yabancı transfer yok dedi. bu adamın kap'la bir bağlantısı olduğunu biliyoruz. yarın hazırlanması için bir şey gelmiş olabilir adama. bilmiyorum ki belki yabancının prosedürü farklıdır. atıyorum ben de.

ama volkan mı olur, sercan mı, sezer mi? yoksa hürriyet mi, mehmet güven mi? onu yarın görürüz.

beyler gaziantep in kalecisi mahmut ne oldu oynuyormu ? benim çok beğendiğim bir kaleciydi kendisi

hic kimse gelemez, kendinizi kandirmayin, daha Misimovic var, bizim Hagi gidip Zapata yi almasaydi, simdi bir engel olmazdi, dandik gene kaleden kontenjanimiz gitti..

Bu çökmüş yönetim bitmiş umudu Biglia ile bizi mutlu etmeyi düşünebilir..Yani sevdiği kulunun eşeğini kaybetip buldurmak olayı..Misi olayı gibi Biglia nın direkt gelmesinden daha çok mutlu edecek bizi ya...

ben Ufuk'a psikolojik olarak çöktü psikolojik olarak destek almalı dediğimde galatasaray reabilitasyon merkezimi,kova kaleci, küfürler demedikleri kalmadı ayrıca şaşıyorum arkadaş Manisada güveni müthiş kaleciliği müthiş ufuk refleksleri ne olduda 1.5 senede bu hale getirildi ve türk kalecilerin durumu aykut,ufuk,emirhan hangisi aşama kaydetti nezihi boloğlu varken ? ve hala takımda kalecilere küfür ediceğinize nezihiye edin

pino, kazim, kewell,arda, zorlasan yekta. halami sag kanat. yapma renktas. gobek transfer diye bagiriyor.

saydiklarinin hic biri sag kanat oyuncusu degil...ve sag kanatta berbat ötesi oynuyor hepsi...volkan'a hayir diyemeyecek durumdayiz..

ayirca katiliyorum acilen transfer lazim ortaya...biglia mutlaka alinmali veya baska saglam 1 yabanci yoksa bu takim dan bir cacik olmaz..

hatta kulübü kapatalim bu sezon...önümüzdeki sezona hazirlanalim...

Bu çökmüş yönetim bitmiş umudu Biglia ile bizi mutlu etmeyi düşünebilir..Yani sevdiği kulunun eşeğini kaybetip buldurmak olayı..Misi olayı gibi Biglia nın direkt gelmesinden daha çok mutlu edecek bizi ya...

Jan Polak dan snra Biglia yı satmazlar..Zaten bu saatten snrada gelmesin..

saydiklarinin hic biri sag kanat oyuncusu degil...ve sag kanatta berbat ötesi oynuyor hepsi...volkan'a hayir diyemeyecek durumdayiz..

ayirca katiliyorum acilen transfer lazim ortaya...biglia mutlaka alinmali veya baska saglam 1 yabanci yoksa bu takim dan bir cacik olmaz..

hatta kulübü kapatalim bu sezon...önümüzdeki sezona hazirlanalim...

dersenki degismesi lazim eyvallah ama onceligimiz orta saha.

Bilader sene başı şans vermediler mi Hazırlık maçlarında oynadı ya ...

5 Senedir hazırlık maçlarında sürekli gençleri oynatıyorlar, seyrettiğimiz kadarıyla da hepsi de iyi oynuyor o maçlarda ama ne hikmetse sezon başladığında hazırlık maçlarında oynatılan oyuncuların hepsi A2 takımına gönderiliyor. Bu çocukların psikolojisi iyi dayanıyor vallaha ben olsam antremana çıktığım ilk maçta önüme gelene tekme atarım, olur mu öyle şey hazırlık maçlarında oynat sonra A 2 ye yolla, ben resmi maçlarda soruyorum size kaç kere oynatıldı Musa, 3 senedir BAM derdinden sızlanıp duruyoruz, allah aşkına bu çocuklar Mustafa SArp tan da mı yeteneksiz eğer öyleyse neden transfer ediyorsunuz en başında bu adamları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt