Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

ne forveti arkadas ahmet buz gibi sag kanat oyuncusu sol kanatdada oynayabiliyor bursa güyya altidore u da almıs bence volkan yarın gelebilir bu saatten sonra yabancı transfer olmaz diyorum ben

Haydi Hayırlı geceler arkadaşlar . İnşallah yarın kaliteli bir oyuncu transfer edilir , mutlu oluruz....

pino, kazim, kewell,arda, zorlasan yekta. halami sag kanat. yapma renktas. gobek transfer diye bagiriyor.

işte bu yüzden kardeşim bir an önce transfer sezonu bitsinde şu konuda kapansın! adamlar gereksiz yerlere oyuncu istiyorlar, ben bunu okuyunca deliriyorum. yahu bir susun gidin, orta sahaya transfer lazım diye diye dilimizde tüy bitti.

pino, kazim, kewell,arda, zorlasan yekta. halami sag kanat. yapma renktas. gobek transfer diye bagiriyor.

Pino sağda verimsiz..Kewell fazla verim alamazsın bu saatten snra..Arda sakat..Yekta yetersiz orada..Asıl yeri orta üçlü..Arda sakat..Tek Kazım..Onuda Hagi forvette oynatıyor..

2m818cz.jpg

İbretlik...

ben Ufuk'a psikolojik olarak çöktü psikolojik olarak destek almalı dediğimde galatasaray reabilitasyon merkezimi,kova kaleci, küfürler demedikleri kalmadı ayrıca şaşıyorum arkadaş Manisada güveni müthiş kaleciliği müthiş ufuk refleksleri ne olduda 1.5 senede bu hale getirildi ve türk kalecilerin durumu aykut,ufuk,emirhan hangisi aşama kaydetti nezihi boloğlu varken ? ve hala takımda kalecilere küfür ediceğinize nezihiye edin

Galatasaray daki kaleci propleminin en büyük sorumlusu Nezihi Baloğlu dur, ve kimden torpilli bilmiyorum ama Galatasaray tarihinin en kötü kalecilerinden bir tanesi olan Hayrettin i bile kesememiş vasat altı bir kaleciyken nasıl bu kadar uzun süre bizde kaleci antrenörü kalabiliyor şaşkınlıkla izliyorum.

sağ kanada bir adam gelmesini, en çok da yekta'yı oradan kurtarıp ortaya almak için isterim. adam kanatta kayboluyor. kazım ileride kayboluyor.

elano ön libero olur, kewell(zorunluluktan da olsa) stoper olur, cana stoper olur, misimovic sol kanat olur. neden adam gibi herkes yerinde oynamıyor ki bizde.

reha muhtar istihbarat yapmis arda hakkinda arda kafasina ayrilmayi koymus atlethico madrida gidecekmis 11 miliyon euro vermeye hazirmis

Arda sezon sonunda Atletico Madride gtmek istiyor..Atletico 11 M euro veriyor..Kaynak Son Kale Reha Muhtar

işte bu yüzden kardeşim bir an önce transfer sezonu bitsinde şu konuda kapansın! adamlar gereksiz yerlere oyuncu istiyorlar, ben bunu okuyunca deliriyorum. yahu bir susun gidin, orta sahaya transfer lazım diye diye dilimizde tüy bitti.

aynen renkdas. herkesin dusuncesi farkli tabi saygi duymak lazim.

Reha muhtar agustos 2010 tarihinde kalmis, A. madrid 11 milyon euro veriyor diyor Arda icin, biri buna desin ki 1 subat 2011 oldu diye..

arda ataklari cok fazla kesiyor...daha iyilerini buluruz ...ama ispanya yanlis..almanya ya gitmeli..

Ahmet Çakar : Beşiktaş şuan Inter ve Chelsea ile kafa kafaya oynar .:007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt