Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

kewell arenada oynamadan giderse yazıklar olsun.ayrıca yönetimin transfer yapacağına yüzde 1 ihtimal vermiyorum

Beyler şöyle bir yazı buldum tiwitterda

GrantleyBernard Grantley Bernard

Plenty of Harry Kewell speculation on transfer deadline day: leaving Galatasaray for Cardiff City in the Championship or West Brom in EPL.

Kewelı satıyormuyuz yoksa?

anca gider, giderken barosuda bir zahmet alsin!!!

İngilterede bitti transfer dönemi,Kewell mayısa kadar bizde.

Konyasporda Ali Dere adında bir genç var , izlenmeli bence !

Favori sistemim ve Kadrom beyler

Arda'nin kolay kolay takima donecegine inanmiyorum; donse bile bir mac var bes mac yok olur. Onun yerine Stancu'yu yazarsak, Volkan-Baros-Stancu uclusu bizim Pedro-Messi-Villa uclumuz olur; Culio ve Yekta da Xavi ve Iniesta'miz ve de son olarak Cana da Busquest'imiz. Nasil, hos olmaz miydi?

Belki su manisadaki Yigit gelebilir, cünkü gercekten sorun cekebiliriz o bölgede, Baris yok, Musa gönderildi falan filan ama yabanci bir topcunun gelmesi hemen hemen imkansiz gibi birsey bence .

Ben en çok Sezer Öztürk'ü istiyorum. Ama o işte yattı sanırım.

Nasıl Kadro Beyler Hayalim

1)Robinson Zapata(iyi çıkmazsa yeni sezonda iyi bir yabancı kaleci

2)Ufuk Ceylan

3)Emihan Ergün

4)Çağlar Birinci

5)Gökhan Süzen

6)Lucas Neill

7)Ömer Toprak

8)Aykut Demir

9)Hakan Kadir Balta

10)Serdar Kesimal

11)Sabri Sarıoğlu

12)Serkan Kurtuluş

13)Lorik Cana

14)Yiğit İncedemir

15)Yasin Pehlivan

16)Juan Culio

17)Yekta Kurtuluş

18)Selçuk İnan

19)Musa Çağıran

20)Arda Turan

21)Juan Pablo Pino

22)Kazım Kazım

23)Berkin Kamil Arslan

24)Serdar Eyilik

25)Emre Çolak

26)Bogdan Stancu

27)Mame Briam Diouf

28)Şahin Aygüneş

29)Anıl Dilaver

Misimovic fesih

İnsua kiralık fesih

baroş satış(3maç var 15 maç yok)

kewell satıldı

Gökhan zan fesih

aykut erçetin fesih

M.sarp fesih

ayhan bıraktı

barış fesih

batdal satıldı

Bence birdaha zorda kalmadıkça hayal kurma.:asd:

Tamam biz Volkan Seni istiyoruzda, unutulan birsey var Volkan Sen bizi istiyormu???

Adam daha yeni 2-0 yenmis bizi, avrupa umidi kalmayan bir takimi ne yapsin. Tamam Galatasary buyuk camia ama amasi var bu isin, profesyonel dusunmek lazim. Volkan Sen avrupaya gitmek istiyor, avrupaya giden yol avrupa kupalarindan baslar. Bursaspor gibi oturmus takim varken neden bize gelsin. Para dersen Bursada var. Stad desen oda yolda geliyor. Neden gelsin? Gelip Hagi tarafindan kadro disi kalmak icin mi gelecek. Mantikli dusunmek lazim.

Yarin bir Bicvilvia hamlesi bekliyorum

formica blackburne gitti yolunu acti, bundan sonra transfer olacagi takimlar dünya devleri olursa sasirmayin, adnanlar kina yakar biryerlerine

Eric Bicfalvi hakkında bilgisi olan yada takip eden var mı ?

Ya bu Hagi nin ufku dar, eğer yarın bu Bicfalvi gelirse yemin ediyorum taraftara açık ilk antreman da bir çift laf söyleyeceğim kendisine, kesinlikle küfür etmeyeceğim bir çift laf. Ayıptır yaaa adı bizimle geçen oyuncuya bakar mısın? Üstelik alınırsa kimse için de süpriz olmayacak.

volkan seni unutun, adamlar bas bas bagriyor yildiz oyuncu satmicaz diye, niye satsinlar adamlar en degerli oyuncularindan birisini, kaldiki volkanda gitmez sampiyon bir takimdan ayrilip ligde tutunma cabasi gösteren bi takima gitmeyi, gecti artik o günler, hep bizim yüzümüzden 20 yil gecse bile hala neymis biz avrupa sampiyonuyuz böle böle kandiririz kendimizi hic ilerlemeyiz!!!

şu an butun yabancılarımızı satsak 10 milyon euro etmez

Keşke Nuri Şahin gibi bir oyuncumuz olsaydı, B.Dortmuntun bütün ataklarını o başlatıyor ve yönlendiriyor. Süper Oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt