Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

valla twitterda gördüm ben bile inanamadım

Arda Turan 23 yaşında : 255 maç 51 gol 89 asist /// Quaresma 27 yaşında : 231 maç 38 gol 60 asist ! Arda turanın bu istatistiği yeter reale.

bu bicfalvi hakkında tek bildiğimiz youtubeda olan attığı bir gol. olumlu bişey bulmak isteyince m.sarp ve ayhanın bu kadar düzgün bir şutunu hatırlamıyorum o açıdan ayaklarına hakim biri olabilir diye ultra iyimser bir yorum yapayım

Arda Turan 23 yaşında : 255 maç 51 gol 89 asist /// Quaresma 27 yaşında : 231 maç 38 gol 60 asist ! Arda turanın bu istatistiği yeter reale.

evet bu istatistikle bir ömür arda yı bekleyebiliriz

Evet Baroş bonservisiyle gelmiş doğru. Ama arkadaş biraz fazla salladı. Kulüpteki bütün oyuncuları satsan 10 Milyon € etmez diye. :D

marcelo_carrusca_d.jpg

Yeni Maradona, hayirli olsun iyi oyuncu

anca rüyasinda görür, kendi takimini takmaz gezer tozar zor maclarda kicim agriyor der yatar, dünkü bebeyi kaptan edersek olacagi bu olur, bjknin kaptani 37yasinda, fbnin kaptani 34yasinda yeterlimi`???

bu bicfalvi hakkında tek bildiğimiz youtubeda olan attığı bir gol. olumlu bişey bulmak isteyince m.sarp ve ayhanın bu kadar düzgün bir şutunu hatırlamıyorum o açıdan ayaklarına hakim biri olabilir diye ultra iyimser bir yorum yapayım

O maçta hagi bile adamı sonradan almış oyuna. Hagi bile güvenmezken steau da biz neden güvenelim elde hiçbir veri yok Gelmesin yazık bize cidden

yarın olsa bi hayal ya hani yönetim açıklasa

sezer,volkanşen,biglia galatasarayda hani olmazda bi hay ya ne güzel olurdu

ayhan nın hakkını yemeyelim,son şampiyonluklarımızda pay sahibi olmuştur.ayrıca luce zamanında takımın en iyisiydi.ben sana hatırlatayım sivas maçında attığı gol,daha bir sürü sayarımda bu kadar yeterli,ayrıca sarpında bursadayken bize attığı gol var,bunları seyredersen sarpı sarpiera zannedersin:D

Evet Baroş bonservisiyle gelmiş doğru. Ama arkadaş biraz fazla salladı. Kulüpteki bütün oyuncuları satsan 10 Milyon € etmez diye. :D

Eğer tok satıcılık yaparsan Canayı alıcısına 8-9 a verirsin.O arkadaş çok aşağıladı yabancılarımızı :)

anca rüyasinda görür, kendi takimini takmaz gezer tozar zor maclarda kicim agriyor der yatar, dünkü bebeyi kaptan edersek olacagi bu olur, bjknin kaptani 37yasinda, fbnin kaptani 34yasinda yeterlimi`????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt